*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

29 Νοεμβρίου


*Δεν «κατενόησε» ο κύριος Giannis S. λέει την ανακοίνωση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη καθότι ενώ αυτός μιλούσε για…»τσιμπιδάκια» και την 1η Γενική Έκθεση  ο Μωραϊτης μιλούσε για τα…απορρίμματα του ΧΑΔΑ Μύκης που δεν…έγινε ποτέ!
….
*Μήπως βρε Giannis διάβασες την μισή επιστολή, αυτή δηλαδή που απαντούσε στην ουσία στα γνωστά «παπαγαλάκια» που μέχρι πριν λίγες μέρες πανηγύριζαν για τον…άσπιλο Χατζηευαγγέλου και τις έρευνες που δεν βρήκαν τίποτα; Μήπως;
….
*Γιατί στο τέλος της επιστολής του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης γράφει επί λέξει και τα παρακάτω:
«Έχοντας στα χέρια μας περγαμηνές διαφάνειας για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Ξάνθης από τους συνεχείς ελέγχους του Κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε στη διάθεση του Εισαγγελέα Ξάνθης να προσκομίσουμε οποιοδήποτε στοιχείο μας ζητηθεί, προκειμένου να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και επιτέλους να σταματήσει η συκοφαντία, ο εμπαιγμός, ο διασυρμός, η λοιδορία και ο εκβιασμός από τους άθλιους συκοφάντες».
-Αν λοιπόν και πάλι δεν «κατενόησες» τι θέλει να πει ο Πρόεδρος και σε ποιους απευθύνεται, μπορείς να πας στη συνεδρίαση του ΕΒΕ Ξάνθης την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα και να τον ρωτήσειςΕκτός αν απορία ψάλτου…βήξ!
…….
*Βρε Giannis μήπως μπέρδεψες τον Μωραϊτη με τον….Παράσχο Ευστρατίου ή τον Δημαρχόπουλο ή τον Παυλίδη;
-Που σε ….«παρακαλούσε» επί Γιαννακίδη να του βάλεις ένα δελτίο τύπου και τώρα «αλληλοτρέχετε» ο ένας πίσω από τον άλλον;
….
*Το θέμα δεν είναι βέβαια τι γίνεται με τον ΧΑΔΑ Μύκης που δεν έγινε…ποτέ, αλλά με την «περίεργη» στάση του νυν Προέδρου του ΣΔΑΝ Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου απέναντι στους δύο υπόδικους μηχανικούς, εις εκ των οποίων μάλιστα έγινε και…στενός συνεργάτης του από την ημέρα που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα!
….
*Προς Σωκράτη Ξυνίδη ενταύθα
Το ότι στο ιστολόγιό σου δημοσίευσες την επιστολή σου στον «Μ» χωρίς να μου την… κοινοποιήσεις, το κατανοώ πλήρως….Ήθελες να την διαβάσεις μόνο εσύ!
-Όπως όμως ανήρτησες το συγκεκριμένο δημοσίευμά σου, εσύ που είσαι…ο υπεράνω όλων… στην καθαρότητα και κυρίως στην πολιτική ηθική, δεν όφειλες να δημοσιεύσεις και την δική μου απάντηση;
1. Για να αυξήσεις την αναγνωσιμότητά σου…
2. Για να έχουν και την άλλη άποψη οι «αναγνώστες» σου…
3. Για να κάνεις αυτό που έκανα εγώ από την αρχή; Πρώτα δημοσίευσα τον εμπαθή «λίβελό» σου και μετά σου έκανα και μια «σεμνή» απάντηση;
-Ή ζητάω πολλά γιατί η εξοχότητά σου ασχολείται μόνο με δημοσιογράφους ολκής όπως οι muster του συγκροτήματος Λαμπράκη;
(Σ.Σ Και sorry εξοχότατε που πάλι τους…κύκλους τάραττε… Δεν σού ‘φταναν οι Δημήτρης Σαλτούρος, Πύρρος Δήμας έχεις κι εμένα να σε… εκνευρίζω!).
……
*Δεν πήγε λέει ο Δημαρχόπουλος στον Δήμο Τοπείρου με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΔΑΝ Ξάνθης να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο για τον ΧΥΤΑ και όχι μόνο, για να μην… αδικήσει τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Άχολου!
-Και κατάφερε να αδικήσει πρώτα τον… εαυτό του στέλνοντας επιστολή και μετά τον Αντιπρόεδρό του Τάσο Θεοδωρίδη που μπορούσε να τον εκπροσωπήσει!
-Χώρια που μπορούσε να στείλει τον στενό του συνεργάτη κ. Αϊβαλιώτη. Τον περίμενε πως και πως ο Θωμάς…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »