*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Νοεμβρίου

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ η περιοχή της Σταυρούπολης!

21 Νοεμβρίου


Συγχαρητήρια του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού στον Δημαρχόπουλο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την ακριτική περιοχή
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
…η προσπάθεια της ΣΕΚΕ συνεχίζεται και μάλιστα όχι με τα καπνά της Σταυρούπολης, αφού ΣΕΚΕ μεταφέρει καπνά από άλλες περιοχές. Στον χώρο των εγκαταστάσεων της ΣΕΚΕ έρχονται καπνά από τη Θεσσαλία( κυρίως από Καρδίτσα έρχονται) και γίνεται εκεί πλέον η επεξεργασία.
Ένα νέο μεγάλο του όραμα εξέφρασε χθες ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel με αφορμή την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου να κάνει δημαρχείο μια φορά τον μήνα στην ακριτική Σταυρούπολη (σ.σ. Χθες ήταν η 2η φορά που βρέθηκε στο Δημαρχείο Σταυρούπολης και δέχτηκε εκεί τους δημότες…)
«Είναι πάρα πολύ θετικό που πήρε αυτήν την πρωτοβουλία. Θα συνιστούσα στον κ. Δημαρχόπουλο να πηγαίνει δύο φορές τον μήνα στο Δημαρχείο της Σταυρούπολης διότι έτσι δίνεται η δυνατότητα και στους πολίτες, οι οποίοι πολλοί είναι υπερήλικες, να βλέπουν τον Δήμαρχο, να του λένε τα προβλήματα και τα παράπονά τους, αλλά και στον Δήμαρχο να αντιμετωπίζει τα προβλήματα αυτά. Θεωρώ πολύ σημαντική αυτή την απόφαση και κάπου- κάπου ας κάνουν και κανένα δημοτικό συμβούλιο εκεί πάνω. Καλό θα είναι για την περιοχή που νοιώθει απομονωμένη…»
Και συνέχισε ο πρώην Υπουργός μιλώντας στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου:
«Θέλω να σας πω επίσης ότι και η προσπάθεια της ΣΕΚΕ συνεχίζεται στην περιοχή και μάλιστα όχι με τα καπνά της Σταυρούπολης αλλά και άλλων περιοχών. 
Ήδη η ΣΕΚΕ μεταφέρει καπνά και από άλλες περιοχές. Στον χώρο των εγκαταστάσεων της ΣΕΚΕ έρχονται καπνά από τη Θεσσαλία, κυρίως από την Καρδίτσα έρχονται και γίνεται στην Σταυρούπολη πλέον η επεξεργασία. Είναι σημαντικό γιατί δίνουμε μεροκάματο εκεί στον κόσμο, ο καπνός είναι πολύ καλός και είναι σημαντικό και για την περιοχή Σταυρούπολης.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Και κατέληξε για το νέο όραμά του μιλώντας στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός:
«Έχω κάνει μία συζήτηση με τον Δήμαρχο αλλά και με άλλους φορείς ώστε να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση για να δούμε πώς μπορούμε να μετατρέψουμε όλες τις καλλιέργειες της περιοχής σε βιολογικές και να γίνει μία περιοχή βιολογική.
Ένα μεγάλο οικολογικό πάρκο που θα δώσει έναν παραπάνω λόγο σε έναν επισκέπτη ώστε να πάει και να δει μία καθαρά βιολογική περιοχή με βιολογικά προϊόντα. Στην περιοχή υπάρχουν σταφύλια, καλαμπόκι, μήλα, πατάτες στην περιοχή του Λειβαδίτη».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »