*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τέλος ο Τσιώλης μετά τα «εγκλήματα» στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ

16 Σεπτεμβρίου


*Τι απαντάει η διοίκηση στις δηλώσεις του πρώην δημοσιοσχετίστα προπονητή της ομάδας περί… «διαφορετικής φιλοσοφίας»!

Ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί από χθες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της SKODA Ξάνθη, καθώς  έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα.
Η SKODA Ξάνθη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Superleague έχει μόλις δύο βαθμούς. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Βέροια και στη συνέχεια έφερε δύο ισοπαλίες, εντός έδρας με Κέρκυρα (0-0) και στα Γιάννινα (2-2), με Καρδιτσιώτη προπονητή να γίνεται ο τρίτος τεχνικό από ομάδα της Superleague που απομακρύνεται μετά από τους Φεράντο του Εργοτέλη και Φλουτ της Νίκης Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη:
«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ο κ. Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.
Ευχόμαστε στον κ. Τσιώλη ότι καλύτερο για την οικογένειά του κι ότι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα».

Οι ευχαριστίες του Τσιώλη
Διαφορά στη φιλοσοφία και στον σχεδιασμό της ομάδας ήταν οι λόγοι του διαζυγίου του Σάκη Τσιώλη με την Ξάνθη, με τον τεχνικό να ευχαριστεί διοίκηση, παίκτες και κόσμο για τη συνεργασία.
Με δήλωσή του ο Καρδιτσιώτης προπονητής ευχαρίστησε τον Χρήστο Πανόπουλο για τη συνεργασία, αποδίδοντας τη λύση του συμβολαίου του σε διαφορετική φιλοσοφία.
Αναλυτικά η δήλωση του Τσιώλη:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Πανόπουλο και του εύχομαι υγεία σε αυτόν και την οικογένειά του, τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για τη συνεργασία κι εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της Ξάνθης.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτόν τον καιρό.
Κυρίως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την εκτίμηση και την αγάπη που μου έδειξε και εύχομαι να δει την ομάδα όπως την ονειρεύεται.
Η λύση του συμβολαίου μου ήταν κοινή συναινέσει, καθώς είχαμε διαφορετική φιλοσοφία και σχεδιασμό για την ομάδα».

Απάντηση της SKODA Ξάνθη στις δηλώσεις του Σ. Τσιώλη
Δελτίο Τύπου
15.09.2014
Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ.
Τέλος.

Και το… «ευχαριστώ» του Τσιώλη για το χειροκρότημα του ΠΑΣ
Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα χειροκρότησε τον Σάκη Τσιώλη στην επιστροφή του, σε αντίπαλο πάγκο, στους «Ζωσιμάδες» και ο τεχνικός της Ξάνθης ευχαρίστησε τους πάντες μετά το τέλος του αγώνα, αναγνωρίζοντας ότι η πρώην ομάδα του, στο τέλος της αναμέτρησης, άξιζε τη νίκη.
«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ως το 60'-70' και εκεί που βάλαμε το δεύτερο γκολ, πιστέψαμε ότι με καλύτερη κυκλοφορία θα μπορέσουμε να εκμεταλλευθούμε το αποτέλεσμα και το χρόνο. Δεν έγινε έτσι, ισοφάρισε ο ΠΑΣ και μετά, για 15-20 λεπτά δικαιούταν κάτι παραπάνω», τόνισε με τη λήξη στη Nova.

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο για την υποδοχή. Ένιωσα συγκίνηση. Νιώθω χαρά που βλέπω γνωστά πρόσωπα. Δέθηκα με τον ΠΑΣ. Περιμέναμε την πίεση του ΠΑΣ. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε και να ελέγχουμε το παιχνίδι. Από την ισοφάριση και μετά το 2-2 είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε. Ο ΠΑΣ δείχνει σε πολύ κατάσταση . Το αξίζει να πάει καλά στο πρωτάθλημα. Έδειξε πόσο δεμένη είναι η ομάδα, σαν οικογένεια. Η Ξάνθη είναι μία νέα ομάδα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »