*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Ω! ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

19 Σεπτεμβρίου


*Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος.
Το ΠΑΣΟΚ, «βαθύ» και Βενιζελικό, τα προσέχει τελικά τα «παιδιά» του! Κι ας το παίζουν προεκλογικά «αντιμνημονιακοί» όπως ο Άρης Γιαννακίδης,! Μνημονιακός Υφυπουργός τον «βόλεψε» ειδικό σύμβουλο!
Το ΠΑΣΟΚ είναι όντως… εδώ! «Βολεμένο»… δυνατό! 
*Το ομολογώ και υποκλίνομαι ειλικρινά στην «μαγκιά» τους!
-Ξέρουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον καθώς οι μεγάλες,…συντροφικές αγάπες δεν ξεχνιούνται ούτε στις εποχές κρίσεις!
……
*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε, γιατί φαντάζομαι ότι θα το μάθατε με την «πρώτη» που το αποκάλυψα χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» κι έγινε τάχιστα θέμα ανά το Πανελλήνιο, προκαλώντας πραγματικά ιλαροτραγικές καταστάσεις…
……
*Από προχθές Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ο τέως περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης, αναλαμβάνοντας παρακαλώ ρόλο ειδικού συμβούλου στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και μάλιστα για θέματα διαχείρισης ΕΣΠΑ!!!
-Τι σημαίνει αυτό; Ο εκλεγμένος νέος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, αναγκαστικά πλέον θα έχει την…ανάγκη του Άρη Γιαννακίδη για όσο περισσότερο… ΕΣΠΑ γίνεται για την περιοχή και αναγκαστικά θα επιδιώξει την… άψογη συνεργασία μαζί του!!!
-Καθότι και να τον παρακάμψει και οα Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που τον επέλεξε, είναι επίσης ΠΑΣΟΚ και μάλιστα και του «βαθύ» αλλά και του νυν «ρηχού»…
……
*Μάλιστα ήδη ο «Αρούλης» -όπως τον έλεγαν οι ενταύθα φίλοι του- βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα εγκατασταθεί, προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα ενώ αναμένεται και η δημοσίευση της θέσης του στο σχετικό ΦΕΚ!!!
-Δηλαδή ανέλαβε δουλειά πριν προλάβουν να τον… διορίσουν! Για τέτοια βιασύνη μιλάμε…
……
*Κατά τα άλλα κάποιοι βρίζουν τον Θωμά Μίχογλου, γιατί ως νέος Δήμαρχος, αντί να συνεχίσει στον Δήμο Τοπείρου με την συνταξιούχο κυρία Σακάλογλου, προτίμησε να εμπιστευτεί δύο νέα παιδιά που το μόνο έγκλημά τους είναι ότι είναι παιδιά υποστηριχτών του, με επιστημονικά ωστόσο προσόντα και άριστα από κάθε άποψη… Και ικανοτήτων αλλά και χαρακτήρα και ήθους…
-Προσόν εμφανέστατα μειονεκτικό σε σχέση με τα… «λαμόγια» του παρελθόντος που έκαναν καταχρήσεις στο Δήμο και η απελθούσα δημοτική αρχή τα κρατούσε κανονικά στη δουλειά για ψηφοθηρικούς λόγους, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει και την κυρία Μαρία… Κι ο νοών νοείτω…
……
*Και συνεχίζω επί του θέματος. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, «βαθύ», «ρηχό» και Βενιζελικό, τα προσέχει τελικά τα «παιδιά» του! Κι ας το παίζουν προεκλογικά «αντιμνημονιακοί» όπως ο Άρης Γιαννακίδης και μετεκλογικά… Μνημονιακός Υφυπουργός τον «βολεύει» ειδικό σύμβουλο!
Και μάλιστα στη διαχείριση του ΕΣΠΑ… καθότι ως καλός σύντροφος του ΠΑΣΟΚ και Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, έχει εμπιστοσύνη και θεωρεί κατάλληλους για τέτοια ειδικά καθήκοντα μόνο τους… τέως συντρόφους του!
-Προφανές αυτό, αφού πριν καν την δημοσίευση του ΦΕΚ ο κύριος Άρης Γιαννακίδης ανέλαβε καθήκοντα ειδικού συμβούλου…
(σ.σ. Μήπως ο ειδικός σύμβουλος χρειάζεται από την Ξάνθη έναν ειδικό… σύμβουλο με περγαμηνές τεράστιες και άψογη Πανεπιστημιακή μόρφωση; Και αναφέρομαι σαφέστατα στον κύριο Τσέπελη…).
……
*Υπενθυμίζω ότι την επομένη των Περιφερειακών εκλογών κι όταν ΕΧΑΣΕ τις εκλογές, ο κύριος Γιαννακίδης αντί να παραμείνει επί των επάλξεων, δηλαδή να αναλάβει τον θεσμικό του ρόλο ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, παραιτήθηκε για να… ασχοληθεί με την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, καθότι αντιμετώπιζε και πρόβλημα υγείας…
-Φαίνεται ωστόσο ότι ο Οδυσσέας του την… «κρατούσε» την θέση έτοιμη, οπότε κάτι ήξερε και την έκανε, αφήνοντας την παράταξή του να «σπαράσσεται» και ήδη να έχει γίνει δύο κομμάτια στο Περιφερειακό συμβούλιο…
-Ένα με επικεφαλής τον πρώην αντιπεριφερειάρχη του στη Ξάνθη Φώτη Καραλίδη κι ένα με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη!
-Όχι θα κάτσει να σκάσει!
……
*Στον κύριο Γιαννακίδη εύχομαι φυσικά καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα αλλά και καλή συνεργασία με τον νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη όστις επί 4 χρόνια –υπενθυμίζω- πάλευε με… φλόμπερ απέναντι στα… «πυρηνικά» κατεστημένα του ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει την Περιφέρεια!!

-Και τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να… «καθυποταχτεί» στο «βολεμένο» ΠΑΣΟΚ, για το καλό της Περιφέρειας φυσικά καθότι ΕΣΠΑ είναι αυτό… κι όποιος δεν «προλάβει» τις μεγάλες ευκαιρίες, παίρνει στο «λαιμό» του και όλη την Περιφέρεια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »