*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Σεπτεμβρίου

Τρομερή κοσμοσυρροή στην ημερίδα των αγροτών για την νέα ΚΑΠ το βράδυ της Παρασκευής (πάνω-κάτω) στο «Νατάσσα»

13 Σεπτεμβρίου


Αλέξανδρος Κοντός: Με την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, υπάρχει μέλλον για την Ελληνική Γεωργία και ιδίως τους αγρότες  της περιοχής μας!
 
 
 

Από την Ξάνθη ξεκίνησε η ενημέρωση των αγροτών για την νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), με πρωτοβουλία των δύο πρώην Υπουργών και βουλευτών Ξάνθης και Ροδόπης Αλέξανδρου Κοντού και Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με την συνεργασία και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κόσμο γέμισε ασφυκτικά πάνω-κάτω το ξενοδοχείο «Νατάσσα» (και στις δύο αίθουσες), συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μελάς που υπογράμμισε με έμφαση την αρνητική θέση του Υπουργείου για τα μεταλλαγμένα προϊόντα που ως Υπουργός πολέμησε ιδιαίτερα ο Αλεξ. Κοντός, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Κωνσταντίνος Σκιαδάς, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ Ιωάννης Κολυβάς και στελέχη αγροτικών Οργανώσεων και συνεταιρισμών.
Στην καθαρά ενημερωτική ομιλία του έξω απο κομματισμούς, ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός αναφέρθηκε στην νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τον αγροτικό κόσμο και κυρίως τους νέους Έλληνες αγρότες, ενώ υπογράμμισε ότι η κοινή πρωτοβουλία τους με τον πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη είχε ως κύριο σκοπό την ενημέρωση  των νέων αγροτών της περιοχής μας που επιστρέφουν στην γεωργία, για την υπεράσπιση του αγροτικού εισοδήματος με νέους όρους που αλλάζουν πλέον τους όρους προς όφελός τους.
«Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι οι αγρότες και κυρίως οι νέοι αγρότες ότι με την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική υπάρχει μέλλον για την Ελληνική γεωργία και ιδίως για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας», υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Κοντός με έμφαση,
Από την πλευρά του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στον αρκετά σύντομο χαιρετισμό του  υπογράμμισε ότι είναι μια εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία για ενημέρωση και καθοδήγηση των νέων αγροτών της περιοχής γύρω από τις συνθήκες που διαμορφώνονται για την Ελληνική Γεωργία με τη νέα ΚΑΠ.
Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά,  «η κοινή συνεργασία των δύο βουλευτών (του ιδίου και του Αλέξανδρου Κοντού), είχε σκοπό την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της περιοχής, ώστε να προασπιστεί ο πρωτογενής τομέας αποτελώντας πηγή ανάπτυξης για την Περιφέρεια και διέξοδο για τους νέους ανθρώπους με κατεύθυνση την γεωργία και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται. 
Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος), Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης) και Τοπείρου (Θ. Μίχογλου), ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστας Χατζηελευθεριάδης, ο διευθυντής της  ΕΑΣ Ξάνθης Μάνος Σαραντίδης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ξάνθη-Σταυρούπολη: Νέα Εποχή» Ιπποκράτης Καμαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπένη Γιάννης Τσεγγελίδης και πάρα πολύς κόσμος, δημιουργώντας κυριολεκτικά το αδιαχώρητο...
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »