*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

16 Σεπτεμβρίου


«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο για την υποδοχή. Ένιωσα συγκίνηση. Νιώθω χαρά που βλέπω γνωστά πρόσωπα. Δέθηκα με τον ΠΑΣ. Περιμέναμε την πίεση του ΠΑΣ. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε και να ελέγχουμε το παιχνίδι. Από την ισοφάριση και μετά το 2-2 είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε. Ο ΠΑΣ δείχνει σε πολύ κατάσταση. Το αξίζει να πάει καλά στο πρωτάθλημα. Έδειξε πόσο δεμένη είναι η ομάδα, σαν οικογένεια».
(Ο Σάκης Τσιώλης μετά το παιχνίδι της Skoda Ξάνθη με τον ΠΑΣ Γιάννινα)
-Άντε Σάκη, ευκαιρία να γίνεις κι εσύ της…οικογένειας Χριστοβασίλη!! Προπονητής δημοσίων  σχέσεων
…………….

«Καλές οι δημόσιες σχέσεις κύριε Τσιώλη, καλές οι χαιρετούρες, καλές οι σχέσεις με τους φιλάθλους της αντιπάλου ομάδος, εμείς όμως είμαστε εδώ όχι μόνο για μπράβο, ούτε να ευλογούμε μόνοι τα γένια μας, αλλά να αναδεικνύουμε όχι ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ αλλά ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «maxitisthrakis.blogspot.com»)
-Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται να αναδείξει μόνο τον εαυτό του!!!
…………………


ΣΕΜΝΑ &
ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τραπέζι με κατσικάκι -που είχε τάξει από τις εκλογές του 2010 στους Μάκη Δάγκα και Χρήστο Χριστοφόρου, αλλά τελικά θα τους το κάνει μάλλον τώρα που έγινε….υπεραντιδήμαρχος από το(ν) Δημαρχόπουλο ο Μανώλης Τσέπελης!
-Ο οποίος χθες  στον «Πυρήνα» δέχονταν συγχαρητήρια απ’ όλους γιατί στο τέλος πάντα τα…καταφέρνει και παίρνει αυτά με όλους τους Δημάρχους! Φ. Αμοιρίδης, Λάκης Στυλιανίδης και τώρα ο Δημαρχόπουλος της συνδημότισσας!
…..
*Ήταν τρομερή η κοσμοσυρροή στην ημερίδα του Αλέξανδρου Κοντού για την νέα ΚΑΠ που εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο!
Γεμάτες και οι δύο αίθουσες πάνω κάτω, αλλά και οι διάδρομοι συν τους όρθιους…
-Η αδυναμία της συγκέντρωσης; Ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που οι δύο πρώην Υπουργοί (Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης) δεν μπόρεσαν να κεράσουν τους προσκεκλημένους τους, ούτε ένα ποτήρι νερό…
….
*Μερικές από τις μη αναμενόμενες παρουσίες; Μα αυτές των Γιάννη Τσεγγελλίδη και Παράσχου Ευστρατίου….
Φαντάζομαι ότι ο Γιάννης θα παρέστη ως εκπρόσωπος της παράταξης Μπένη…κι όχι ως απλός δημοτικός σύμβουλος!
…..

Υποψήφιος δήμαρχος στο… ταμείο ανεργίας!
Τις συνέπειες του νέου νόμου για τους αιρετούς, θα πληρώσει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος, Πορεία Ανατροπής» ο οποίος θα παραμείνει άνεργος και ανασφάλιστος επειδή δεν μπορεί να επιστρέψει στην υπηρεσία του!
Το γεγονός που ίσως αφορά ελάχιστους που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, προκαλεί προβληματισμό, αφού για όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν υφίστατο τέτοιοι περιορισμοί για άλλους υποψηφίους που δοκίμασαν να ασχοληθούν με τα κοινά.
Για να επιστρέψει στην υπηρεσία του (ΔΕΥΑ Ρόδου) ο κ. Γιώργος Υψηλάντης, με τον βαθμό του αναπληρωτή γενικού διευθυντή μάλιστα, θα πρέπει προηγουμένως να παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης και τη θέση του δημοτικού συμβούλου!
Η περίπτωσή του, θα μπορούσε να ρυθμιστεί με μια νομοθετική διαδικασία αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει σχετικές ενέργειες σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.
(Σ.Σ. Πάντως αυτή η ιστορία πολύ μου θυμίζει και την υπόθεση με τις δύο εργαζόμενες του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σταυρούπολης για να είμαι ειλικρινής…)
……

Και η Γιαταγάνα στο «άρμα» Τσίπρα για τους 121 βουλευτές
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έχει ως ζητούμενο να μπλοκάρει την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές και έτσι να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη της εξουσίας.
Στον… αγώνα αυτό που κάνει είδε στο πλευρό του, την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία προ μηνών αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η κ. Γιαταγάνα δεν ήταν ότι μόνο παρέστη στην ομιλία αλλά έδειξε ένθερμο ενδιαφέρον για αυτά που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και συχνά πυκνά χειροκροτούσε τα όσα έλεγε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…
Παρών στην ομιλία ήταν και η Θεοδώρα Τζάκρη από τους ανεξάρτητους βουλευτές που όπως δείχνουν οι κινήσεις της, δεν θα στηρίξει πρόταση για πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. 
……………

Με την υπογραφή του αντιδημάρχου του πρώην Δημάρχου Τοπείρου κ.Τσιλιγγίρη και όχημα του στρατού, μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης το παράνομο καλαθοφόρου του Δήμου Τοπείρου για να συνδράμει στις εργασίες του συνεργείου που ανέλαβε την εξωτερική ανάπλαση του κτιρίου εν όψει της άφιξης του Πατριάρχη. Το ερώτημα που προκύπτει: Μ ε τι ειδικό χειριστή και ποιοι ανεβαίνανε επάνω και βάφανε ή εκτελούσανε τις εργασίες; Και μιλάμε για την κεντρική μας πλατεία!
……………….

«ΟΧΙ» στο κουκούλωμα κύριε Θωμά Μίχογλου…!
Μου κάνει εντύπωση η «σιωπή» του Δημάρχου Τοπείρου για το θέμα του περίφημου «καλαθοφόρου» που κυκλοφορεί και λειτουργεί παρανόμως, αφού εδώ και χρόνια δεν μπορεί να βγάλει πινακίδες και πινακίδες κι αυτό είναι το τεράστιο ερώτημα..,.
-Το γερανοφόρο λοιπόν όχημα αγοράστηκε από την ΔΕΤΑ Τοπείρου και με την υπογραφή πρώην αντιδημάρχου του Χατζηευαγγέλου που ανήκε μάλιστα και στο στενό του περιβάλλον…
-Τι συνέβη όμως τελικά με το φορτηγό και γιατί δεν μπορεί να βγάλει άδεια κυκλοφορίας, είναι ένα ερώτημα που εδώ και χρόνια απασχολεί όλους τους δημότες…

-Ο κύριος Μίχογλου σίγουρα λοιπόν την έψαξε την όλη «ιστορία» κι αυτό που προς το παρόν θα πούμε εμείς στον Δήμαρχο Τοπείρου είναι μια απλή φράση, «ΟΧΙ» στο κουκούλωμα!! Τίποτα άλλο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »