*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ

21 Αυγούστου


ΟΤΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ…! ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΙΝΘΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΙΚΑ!
Συνεχίζει δυστυχώς ο γνωστός Γ. Σιδηρόπουλος να θέλει να «επιβάλει» με το ζόρι την άποψή του, ακόμη και σε ανθρώπους που υποτίθεται μέχρι σήμερα σέβονταν…και αναφέρομαι και πάλι στο σχόλιο του Θανάση Μουσόπουλο το οποίο επαναλαμβάνω «φίμωσε» και δεν δημοσίευσε, ενώ παράλληλα….κατέκρινε τον συγγραφέα του!
Επιχειρώντας λοιπόν να συνεχίσει τα «μαθήματα» στον Θανάση Μουσόπουλο, σχολίασε χθες ο διαχειριστής του Xanthi Press με το γνωστό ύφος και πολιτικό ήθος…
«Όταν σε μια εκδήλωση οι διοργανωτές τιμούν κάποιους καλεσμένους τους επί σκηνής και τους απευθύνουν το λόγο στα τουρκικά, μπροστά σε αμιγώς μειονοτικό ακροατήριο, δεν θέλει και πολύ σκέψη για να αντιληφθεί κανείς σε ποια γλώσσα θα απαντήσουν οι τιμώμενοι. …»
-Ε λοιπόν….Μαθήματα Σιδηρόπουλε θα κάνεις εκεί που σε «παίρνει». Όταν σέβεσαι όμως κάποιον (και μέχρι σήμερα τουλάχιστον αυτό έδειχνες εσύ και οι κολλητοί σου για τον Θανάση Μουσόπουλο…), δεν επιχειρείς να του επιβάλεις την άποψή σου γιατί νομίζεις ότι έτσι θα ικανοποιήσεις περισσότερο τον Χουσεϊν και τους λοιπούς εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου…
(σ.σ. Και κάτι άλλο για τους διοργανωτές της Σμίνθης. Αφού τα Πομάκικα μιλάνε οι περισσότεροι από αυτούς, γιατί δεν τους απηύθυναν το λόγο στα…Πομάκικα αλλά στα Τούρκικα; Πομάκος είναι κι ο Χουσεϊν άλλωστε, οπότε θα καταλάβαινε άριστα την μητρική του γλώσσα κι έτσι θα πρόβαλαν καλύτερα τον Πομάκικο πολιτισμό, όπως πολύ σωστά έγραψε κι ο Θανάσης Μουσόπουλος…Είναι τόσο απλό!)
….

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ;
Μολονότι ρωτήσαμε και ξαναρωτάμε τον Γιάννη Τσεγγελίδη «ποιος ήθελε να υπογράψει την πρόσκληση για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ξάνθης και των νέων δημοτικών συμβούλων» και δυστυχώς σφυρίζει αδιάφορα χωρίς να απαντάει, επανέρχομαι σήμερα και τον ξαναρωτάω…
Ποιος ήθελες να την υπογράψει; Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης; Ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης; Ή μήπως ο φίλος σου ο Σιδηρόπουλος…αφού σε ενόχλησε το όνομα Δημαρχόπουλος; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα, εκτός από την εμπάθεια και την μικροψυχία….!
(Σ. Σ Και στη Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου, ποιόν ήθελες να υπογράψει την πρόσκληση Γιάννη μου; Τον Καραλίδη ή τον…Γιαννακίδη; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα…)

ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ …. «ΠΤΟΟΥΝ»!
Είναι εμφανές ότι τα πρόστιμα δεν πτοούν «κάποιους» επιχειρηματίες που έχουν μάθει από τη μια να παρανομούν ασύστολα καταλαμβάνοντας τους…δρόμους
κι από την άλλη να πληρώνουν αδιαμαρτύρητα τα 200 ευρώ πρόστιμο που τους βάζουν (το μισό του 400) κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »