*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

28 Αυγούστου


«Πολλά είναι τα σχόλια που έγιναν τις τελευταίες μέρες για το τηλεοπτικό σποτ των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης και υπήρξε και αρκετό  χιούμορ στο facebook. Η αισθητική είναι υποκειμενική, βέβαια, και η άποψη του καθενός, εντελώς προσωπική. Αν και δεν είναι τόσο αρνητικό όσο παρουσιάστηκε από κάποιους, πράγματι είχε κάποια  θέματα η συνολική εικόνα και το επίπεδο της παραγωγής…..Λίγο παραπάνω προσοχή του χρόνου χρειάζεται».
( Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος για την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ των Γιορτών Π. Πόλης από τον Δημήτρη Μελίδη)
-Ιδού η Ρόδος…Δεν μετράτε το…»επίπεδό» σας με τον Δημήτρη (ιδίως στο θέμα της τιμής), να δούμε ποιο θα «τρέχει»; 
………………….

Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριτές. Αίσχος και αηδία… Η έλλειψη απαρτίας ματαίωσε για πάντα την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, με Δήμαρχο τον Μ. Στυλιανίδη. Γύρισαν την πλάτη στον Δήμαρχο Ξάνθης, στον Άνθρωπο που τους ανέδειξε. Απουσίαζαν ακόμα και αυτοί, που εισέπραξαν για χρόνια χρήματα από τις έμμισθες θέσεις που τους είχε τοποθετήσει ο Μ. Στυλιανίδης. Θα έπρεπε να βλέπετε την φάτσα σας στον καθρέφτη και να φτύνετε κάθε πρωί.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Ουδέν σχόλιο γιατί κάποιοι θα λένε πάλι ότι εγώ πάλι είχα…τις εμμονές!

Σεμνά &ταπεινά
*Εκτός Ξάνθης ξανά ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Παναγιώτης Ανδρικόπουλος κι αφού στο μεταξύ, μόνο στη Ξάνθη βρέθηκαν 1-2 αληθινοί φίλοι (στον Κ. Ζαγναφέρη και στο Στάμο Τριμίτζιο αναφέρομαι…), ενώ οι ως συνήθως ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ… ούτε φωνή ούτε ακρόαση!
……
*Όπως μαθαίνω λοιπόν, ο γιος του από την Αθήνα ήρθε προσωπικά στη Ξάνθη, τον έβγαλε από το Γηροκομείο όπου κυριολεκτικά του φέρθηκαν άψογα άπαντες και τον βοήθησαν να ξεπεράσει το τραυματισμό στο πόδι του και να αναρρώσει κι εύχομαι να πάνε όλα καλά…
-Το πιο ωραίο απ’ όλα; Αυτοί που κάποτε στις δόξες και τα μεγαλεία του Π. Ανδρικόπουλου τον… συνόδευαν στα μπουζούκια ή στα club και ανέβηκαν μαζί τους και οικονομικά αλλά και επιχειρηματικά… τώρα τον… βρίζανε και του ζητάνε και τα ρέστα από πάνω! Θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου…
……
*Μη ξεχάσεις Δημαρχόπουλε στο δρόμο που χάραξε ο… Λάκης της συνδημότισσας και της… σκυτάλης!
Τα «παιδιά» που σε χλεύαζαν και έβαζαν στοιχήματα ότι ο «δασκαλάκος» θα βγει τρίτος και καταϊδρωμένος, είναι έτοιμοι πλέον και να σε… γλύψουν και να σε προσκυνήσουν αλλά και να σε… «ψηλώσουν» ακόμη περισσότερο απ’ ότι φανταζόσουν στην ορκωμοσία της περασμένης Κυριακής!
-Όπως… «ψήλωσαν» κι αυτούς που… «χαντάκωσαν» στις τελευταίες εκλογές! 

Παρών ο Γ. Παπασταματίου, απών ο Φιλίππου…!
Ο «Μ» ήταν η μοναδική εφημερίδα που έγραψε τα ονόματα των «14» δημοτικών συμβούλων που ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον απολογισμό του… μακροβιότερου δημάρχου για τα πεπραγμένα του 2013 που ωστόσο… ματαιώθηκε και δεν έγινε ποτέ!!!
Οφείλω απλά μια μικρή διόρθωση, Ότι στους παρόντες «14» είχα και το όνομα του συζύγου της ιδιαιτέρας του Δημάρχου κ. Φιλίππου, ενώ δεν είχαν το όνομα του Γιώργου Παπασταματίου που όμως ήταν εκεί…
Οπότε σας ξαναδίνω τα ονόματα: Οι 14 δημοτικοί σύμβουλοι που "τίμησαν" λοιπόν τον Δήμαρχο στο κύκνειο άσμα του, ήταν οι εξής: 1.Μανώλης Τσέπελης, 2.Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, 3.Παναγιώτης Ταρενίδης, 4.Αλέκος Κυριακίδης, 5.Χρήστος Μούρκας, 6.Μπεκτές, 7.Μανώλης Φανουράκης, 8.Γιάννης Δρεμσίζης, 9.Νίκος Σπυριδόπουλος, 10.Νίκος Ανταμπούφης, 11.Γ. Κολλάρος, 12. Κ. Γιαγτζόγλου, 13.Παναγιωτίδης και 14. Γιώργος Παπασταματίου.
-«Συγχωρεμένος» εγώ για το μικρό λάθος… Κι ο Λάκης με τον Φανουράκη και τον Αλέκον, αν θέλουν «συγχωρούν» τους απόντες… Εγώ αποκατέστησα το λάθος μου.

O Tένης με τον Δημήτρη διαχειριστές στα NestosPress &ThasosPress
Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στον Δημήτρη και τον Τένη Καμαρίδη που ανέλαβαν διαχειριστές στα νέα NestosPress & ThasosPress και ήδη με την ύλη και την αρθρογραφία τους εντυπωσιάζουν το αναγνωστικό τους κοινό…
Ευχόμενος να πραγματοποιήσουν και το… AthinaPress και φυσικά πάνω απ΄ όλα, δύναμη, κουράγιο και έμπνευση!
Ξαφνιάζοντας υπέροχα τους αναγνώστες και τους φίλους τους…
Πρόεδροι συλλόγων Γερμανίας έγιναν μέλη στο DEB και η Τουρκική προπαγάνδα καλά κρατεί!
Διαβάζω στα Τουρκικά Νέα (μετάφραση από την ΤΟΥΡΚΟπροπαγανδική ιστοσελίδα του DEB), ότι «στις 13/8/2014 διοικούντες συλλόγων της Γερμανίας που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB και έγιναν μέλη στο κόμμα αυτό!»
Mεταξύ των επισκεπτών ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης Στουτγάρδης Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείν, ο γραμματέας του συλλόγου αυτού Μεσούτ Νουρί, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τουρκων Δυτικής Θράκης του Βίττεν Δρ. Μεσούτ Χουσείν, ο αντιπρόεδρος Χασάν Ιμπραήμ, ο πρόεδρος του Μορφωτικου - Αθλητικου συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ κλπ»
Και η συνέχεια: «Οι μουσαφίρηδες έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του DEB Μουσταφα Αλή Τσαβούς…..Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν τα θέματα της Τουρκικής μειονότητας που χρόνια τώρα δεν βρίσκουν την λύση τους…προς ανάμνηση της ημέρας ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης (συλλόγου που πρώτευσε στο τουρνουά Αχμέτ Σαδίκ) Στουτγάρδης Ιμπραήμ Γιουσούφ Χουσείν, χάρισε στον πρόεδρο Τσαβούς μια φανέλα της ομαδας τους. Ακολούθως οι διοικούντες των συλλόγων ανέφεραν από κοινού πως θέλουν να γίνουν μέλη στο κόμμα DEB, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος είπε πως αισθάνεται υπερήφανος για αυτό!!!
-Και η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ αντίληψης προπαγάνδα καλά κρατεί!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »