*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουλίου

Το κτίριο είχε καεί και ήταν ετοιμόρροπο

16 Ιουλίου
Κατεδαφίζεται απο το πρωϊ το ετοιμόρροπο πίσω απο το Επιμελητήριο Ξάνθης
 
 
Κατεδαφίστηκε το ετοιμόρροπο της οδό Στογιαννίδου 4, δίπλα στο Επιμελητήριο Ξάνθης (απο την πίσω πόρτα), καθώς ο συγκεκριμένος χώρος είχε καταστεί τον τελευταίο καιρό χώρος σκουπιδιών και εστίας μόλυνσης.
Το συγκεκριμένο ακίνητο δούλευε πριν μερικά χρόνια ως νυχτερινό μαγαζί κλάμπ, μέχρι που "κάποιοι" το...κάψανε, έχοντας προηγούμενα προφανώς με τον επιχειρηματία που το δούλευε και ανήκει σε ιδιώτη, χωρίς ωστόσο να βρεθούν ποτέ οι εμπρηστές. 
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προφανώς δεν είχε χρήματα να το κατασκευάσει εξ' αρχής, αφού είχε καεί ολοσχερώς, με αποτέλεσμα το ακίνητο επί χρόνια να παραμείνει ερείπιο και επικίνδυνο μάλιστα για τους πολίτες.
Μετά λοιπόν απο την τελευταία επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στο γραφείο του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ, η αστυνομία σε συνεννόηση με τον Δήμο Ξάνθης, έδωσε εντολές άμεσης κατεδάφισης στο ετοιμόρροπο κτίριο με αποτέλεσμα απο τις 7 το πρωϊ να μπει τσάπα στο ακίνητο και να ξεκινήσει η κατεδάφισή του και η απομάκρυνση των χωμάτων και μπάζων. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »