*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

«Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα,,,

27 Ιουλίου


ΣΧΟΛΙΟ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγείται, έκανε το εξής σχόλιο σχετικά με δήλωση του Αν. Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος ομολόγησε λάθος της κυβέρνησης στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης:
«Πολύ αργά για δάκρυα κ. Σταϊκούρα, όταν συνεργήσατε να ξεπαγιάσουν οι Έλληνες, να αποστερηθούν τα κρατικά ταμεία από 300 εκατομμύρια έσοδα και να εφαρμοστούν χωρίς καμία δημόσια διαφωνία από τη πλευρά σας, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, οι λάθος αυτές αποφάσεις του τότε Υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, που έδειχναν επίσης ότι ΟΛΟΙ σας είστε άβουλοι στην ουσιαστική πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Όταν ένας Υπουργός παραδέχεται, εκ των υστέρων, το λάθος σε μία τόση σοβαρή υπόθεση, που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα, τους βουλευτές από ΟΛΑ τα κόμματα και τα ΜΜΕ, δεν περιορίζεται απλά σε μία λεκτική διαπίστωση...»
Φωτιά σε βοηθητική λέμβο στο λιμάνι της Καβάλας

Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε βοηθητική λέμβο στο κεντρικό λιμάνι της πόλης.
Την φωτιά εντόπισαν κατά τη διάρκεια περιπολίας, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, στη βοηθητική λέμβο του Α/Κ “Θερμαϊκός” Ν.Κ. 924 που ενημέρωσαν και άμεσα στο σημείο μετέβη όχημα της οικείας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας . Ωστόσο η φωτιά όταν κατέφτασε το πυροσβεστικό όχημα, είχε κατασβεστεί από τα μέλη του πληρώματος του Α/Κ σκάφους.
Προανάκριση, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας
ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε απογευματινές ώρες του Σαββάτου, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα Θάσου, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ιδίου και της 19χρονης αλλοδαπής συνοδηγού του καθώς και υλικές ζημιές στο Δ/Κ όχημα.
Οι ανωτέρω, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Θάσου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »