*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

24 Ιουλίου


ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ… ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ; ΠΟΥ ΘΑ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ; ΣΤΑ… ΠΕΥΚΑ;
Το ότι προσπαθεί να πάρει άδεια το Καλοκαιρινό δημοτικό θέατρο ώστε να γίνουν και κάποιες παραστάσεις φέτος στη Ξάνθη τον Αύγουστο, είναι γεγονός…
Με τον τρόπο αυτό άλλωστε επιχειρεί ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης να δείξει και «κάτι» και δεν αποκλείεται χάρις στις δεξαμενές της «Ξανθίππης» (για τις οποίες ξόδεψε χιλιάδες Ευρώ η επιχείρηση..) να τα καταφέρει σε σχέση με την άδεια από την Πυροσβεστική, μολονότι το θέατρο λογικά θα έπρεπε να έχει τις δικές εγκαταστάσεις.
Το δικό μας ερώτημα ωστόσο έχει σχέση με την Διεύθυνση Υγιεινής Πως θα πάρει άδεια ένα δημοτικό καλοκαιρινό θέατρο, χωρίς… τουαλέτες;
Θα εγκατασταθούν χημικές τουαλέτες; Ή θα συνεχιστεί το ίδιο «καλοκαιρινό καλαμπούρι» να τρέχουν οι θεατές στις τουαλέτες της «Ξανθίππης»;
(Σ.Σ. Φυσικά τις απαντήσεις δεν τις περιμένουμε από τον Φανουράκη ή από τον Δήμο, αφού ήταν κάτι που όφειλαν να το κάνουν χρόνια πριν…αλλά από την Διεύθυνση Υγιεινής! Χίλια άτομα δηλαδή θέλοντας να κάνουν την ανάγκη τους, που θα τρέχουν κύριε Δήμαρχε; Στα πεύκα ή στα…λαγκάδια και τα βουνά;).

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΝ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ή ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ; Ή ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;
Περιμέναμε να μας δώσει μια απάντηση, αλλά δυστυχώς ο Σάββας Μελισσόπουλος αφού έκανε τις… δηλώσεις στήριξης του Φανουράκη, λέξη για τα υπόλοιπα!
Δηλαδή τελικά ποιόν Φανουράκη  στηρίζει; Τον γαλάζιο του Λάκη που χαρακτήριζαν… «βαρίδιο» η ΔΗΜΑΡ κι οι Ηλίας Βασιλούδης - Δημήτρης Βορίδης και διοργάνωνε τα καρναβάλια του ενός εκατομμυρίου και κάτι χιλιάδων, ή τον… πράσινο του Χρίστου Πούλιου;
Ας μας δώσει λοιπόν πρώτα μια ξεκάθαρη απάντηση και μετά «ευχαριστεί» τον Πρόεδρο που για να κάνει «σπάσιμο» στην τότε παράταξη Πολίτες για την Αλλαγή λόγω της διένεξής του με τον Πούλιο, τον «έβαλε» μέλος στο Δ.Σ. της  Στέγης Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
(Σ.Σ. Και να φανταστεί κανείς ότι κάποτε ο συγκεκριμένος κύριος είχε την φιλοδοξία ακόμη και να κατέβει ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ φυσικά…).

ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ… ΚΑΛΕΙ!
Μπορεί βέβαια ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης να μην καλεί πουθενά (ακόμη και τώρα…), τον νέο Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργο Παυλίδη, ωστόσο τον νέο τοποθετημένο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης… Κώστα Ζαγναφέρη και τον καλεί, αλλά και τον έχει… πρώτο εκ δεξιών! Όπως και τον φίλο του Μανώλη Τσέπελη και στη συνέχεια καλεί και τον ΙΧ… φωτογράφο του!

(σ.σ. Οι άνθρωποι φεύγουν κι αντί λίγο να διορθωθούν…επαναλαμβάνονται συνεχώς! Δυστυχώς…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »