*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουλίου

«Παίζουν» με τη φωτιά ΜΕΤΕ κατά ΕΒΡΑΙΩΝ!

23 Ιουλίου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Πλήρως ευθυγραμμισμένος με Ερντογάν, Τουρκικό ΥΠΕΞ και Τούρκο Πρόξενο που έκανε κοινοποίηση στο twitter το μήνυμά του

-ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
*ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/7 (14.30) ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
"Παίζουν" με τη "φωτιά" πλέον τα "φερέφωνα" της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη, εξυπηρετώντας ανοιχτά τα συμφέροντα Ερντογάν. Έτσι λίγες μέρες μετά τους «παλικαρισμούς» του Τούρκου Πρωθυπουργού που χαρακτήριζε «εγκληματίες» Ισραήλ αλλά και Αίγυπτο, σε συγκέντρωση κάτω από το ρολόι της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης, καλεί την μειονότητα ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ την Παρασκευή 25 Ιουλίου στις 2.30 το μεσημέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν (προσέξτε…), για τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά της ανθρωπότητας!!!!
Όχι δηλαδή μόνο για τον πόλεμο στη Γάζα αλλά γενικότερα για τα …εγκλήματα του Ισραήλ κατά της ανθρωπότητας! Πρωτοφανής αντισημιτισμός και ρατσισμός δηλαδή με θρησκευτικό πάθος που πραγματικά «τρομάζει» γιατί δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα μας… Στην Ελληνική Θράκη την οποία επιχειρεί να «βάλει» στο «παιχνίδι» ο Μετέ….
Η συγκέντρωση της Παρασκευής (το μεσημέρι στις 14.30 μετά το τζαμί…), οργανώνεται με μήνυμα του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης στο twitter σε ρόλο ηγέτη, το οποίο μάλιστα ο πρώτος που υιοθέτησε και κοινοποίησε σε δεκάδες αποδέκτες, ήταν ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής κ.Ιλχάν Σενέρ. Διαβάστε παρακάτω όλο το "καυτό" ρεπορτάζ (Σ. Σ. Η  μετάφραση είναι από τα "Τουρκικά Νέα"):
  
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Posted on Ιουλίου 21st, 2014
Αγαπητοί φίλοι. Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης συγκεντρωθείσα σήμερα, αποφάσισε συγκέντρωση στον πύργο-ρολόι της Ξάνθης στις 14:30  της επόμενης Παρασκευής και διαμαρτυρία για τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά της ανθρωπότητας. Ακολούθως θα γίνει πορεία. Η απόφαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί στην κοινή γνώμη. Με το καλό.
Aχμέτ Μέτε


Twitter  21/7/2014
Σχ : Και αμέσως έκανε αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής ο Τούρκος πρόξενος Σενέρ. Για να καταλάβουν όλοι ότι η διαμαρτυρία αυτή έχει τις ευλογίες της «μητέρας πατρίδας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »