*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ!!!

22 Ιουλίου
Θανατηφόρο Τροχαίο-17χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο του Ιάσμου! 
Την Τρίτη  (22-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ιάσμου – Κοπτερού Ροδόπης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός και επέβαινε ένας 16χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο οδηγός και ελαφρά ο συνεπιβάτης.
Ακολούθως, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου λίγη ώρα αργότερα, ο 17χρονος, υπέκυψε στα τραύματά του.    
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
 …..
Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στην Βιέννη Αυστρίας με πλαστά έγγραφα
Συνελήφθησαν, την Δευτέρα (21-7-2014) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 25 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα με τη χρήση πλαστών εγγράφων.  
Συγκεκριμένα, οι δύο (2) δράστες, μετέβησαν στον Κρατικό αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από την χώρα, με προορισμό την Βιέννη Αυστρίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) πλαστές άδειες διαμονής των Αρχών της Γερμανίας.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το  Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Καβάλας. 
…..
Εξιχνίαση διάρρηξης οικίας στη Δράμα -26χρονος ο δράστης
 
Εξιχνιάστηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διάρρηξης οικίας στην πόλη της Δράμας, που είχε διαπραχθεί το βράδυ της 20-7-2014.
Αναλυτικότερα: Συνελήφθη την Δευτέρα  (21-7-2014) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης, την 20-7-2014 το βράδυ, διέρρηξε οικία στη Δράμα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, δύο (2) ηλεκτρονικές συσκευές.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν οι δύο ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι του 26χρονου, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
....


Σκηνές φαρ-ουέστ στα σταθμό διοδίων Μουσθένης της Εγνατίας οδού μεταξύ δύο Τούρκων, μιας Γαλλίδας κι ενός 47χρονου Έλληνα
Συνελήφθησαν την Δευτέρα (21.7.2014) το μεσημέρι, στον κόμβο Αγίου Σύλλα Καβάλας, της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, τέσσερα (4) άτομα, δύο υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 26 και 30 ετών, μία 26χρονη υπήκοος Γαλλίας και ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.
 Ειδικότερα, την Δευτέρα το μεσημέρι, στο σταθμό διοδίων Μουσθένης της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, μετά από διαπληκτισμό, οι τρεις αλλοδαποί δράστες προξένησαν φθορές με τα χέρια και τα πόδια, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 47χρονου, ο οποίος αρχικά κινήθηκε με το όχημά του προς τον 26χρονο και στη συνέχεια επιχείρησε να πλήξει με μαχαίρι τον 30χρονο, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον από τους δύο.
Ακολούθως, ο 26χρονος, απείλησε τον 47χρονο με πιστόλι και ο 47χρονος επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων υπήρξε άμεση, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν και να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι δράστες.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα οχήματα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•1 πιστόλι κρότου – αερίου
•12 φυσίγγια κρότου – αερίου 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »