*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

SEE THROUGH

31 Μαΐου


Άκουσον!
Άκουσον
!
*Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην διαχειριστής πληρωμών του δήμου, Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται, σε δεύτερο βαθμό, η δίκη για την υπεξαίρεση ύψους 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.
……
*Ο κ. Σαξώνης είπε πως από το 2000 έπαιρνε το 10% των χρημάτων που υπεξαιρούνταν από τα ταμεία του δήμου, ενώ, όπως τόνισε, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Μιχάλης Λεμούσιας, τον διαβεβαίωνε πως η υπεξαίρεση δεν θα αποκαλυφθεί, καθώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Παπαγεωργόπουλος «τα έπαιρνε»!
-Όχι θα έμεινε στην απ’ έξω ο Παπαγεωργόπουλος! Ή δεν ξέρουν οι Δήμαρχοι για τα του Οίκου τους…
……
*Μεταξύ των άλλων, ο κ. Σαξώνης ξεκίνησε την απολογία του, περιγράφοντας την περιουσιακή του κατάσταση, τις επιχειρήσεις και τα κέντρα διασκέδασης που διατηρούσε, από τα οποία, όπως είπε, μπήκε «μέσα» ένα εκατ. ευρώ. Σημείωσε, δε, ότι όταν είχε το κέντρο Boom την περίοδο 2003-2004 και φιλοξενούσε το σχήμα Καρβέλα-Βίσση τους είχε κλείσει για 30 ημέρες αλλά επειδή δεν είχαν κόσμο έφυγαν στις 17 ημέρες.
……
*Κάρφωσε μάλιστα για φοροδιαφυγή την Άννα Βίσση λέγοντας ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έπαιρνε νυχτοκάματο 35.000 ευρώ και έκοβε παραστατικά για 8.400 ευρώ!
-Θα είχε ενδιαφέρον μετά από όλα αυτά να μάθουμε πόσα ακριβώς τελικά «πήρε» η Άννα Βίσση για την συναυλία της στην Ξάνθη στις Γιορτές Π. Πόλης, όταν την έφερε ο Φανουράκης… Τελικά ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο!
…..

Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι από 02 έως 06 Ιουνίου  2014 οι Σπουδαστές της IV Τάξης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης του, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού τους.
Στις 03 Ιουνίου 2014 και ώρα  10:30 θα ενημερωθούν στο Σ. Στρατού, θα ακολουθήσει  κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Δ’ΣΣ και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για Κομοτηνή.
…….….


Αλήθεια με ποιο θεσμικό ρόλο ο Μανώλης Εγγλεζάκης ανέλαβε την υπεράσπιση του Πούλιου και της πράσινης διοίκησης Πράτσου στη ΣΕΚΑΠ;
Ειλικρινά απόρησα και απορώ με τον λογιστή και πρώην γεν. διευθυντή της ΣΕΚΑΠ και κολλητό του Χρίστου Πούλιου Μανώλη Εγγλεζάκη. Ο οποίος πλην των «βομβαρδισμό» των επιστολών του (σ.σ. έφτασε στο σημείο να μου ζητάει να καταργήσω ακόμη και την…στήλη του «γύφτου» στην 3η σελίδα, γιατί δεν την…πάει κι είναι κουτσομπόλικη λες και του πέφτει ο λόγος, αφού δεν είναι καν συνδρομητής του «Μαχητή» ώστε δικαίως και να λαμβάνουμε σοβαρά τις προτάσεις του!!!), μάλλον δεν κατενόησε ακόμη κι αυτά που…έγραφε σε βάρος μας, επιχειρώντας μάλιστα να το παίξει και «τσαμπουκάς-συνήγορος» του υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ!
-Το ερώτημα της κοινωνίας: Με ποιο θεσμικό ρόλο ο κύριος Μανώλης Εγγλεζάκης ανέλαβε την υπεράσπιση του κυρίου Χρίστου Πούλιου αλλά και του τελευταίου Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ που «συσσώρευσε» ζημίες μόνο στα τελευταία 4 χρόνια της διοίκησης περίπου 40 εκατ. ευρώ;
(Σ. Σ. Κι όσο για την φωτογραφία είναι από την βασιλόπιτα της ΣΕΚΑΠ στις 30/1/2010….Δίπλα δίπλα Εγγλεζάκης και  Πούλιος στα «χρυσά» χρόνια της διοίκησης Πράτσου…)


………………..
Μικρά
Μικρά
*Εμείς αυτά που ήταν να πούμε τα είπαμε απαντώντας στον πρώην γεν. διευθυντή και ειδικό συνεργάτη της ΣΕΚΑΠ Μανώλη Εγγλεζάκη!
Και τον κάναμε πρωτοσέλιδο και χθες, διότι είμαστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά, «κάποιος Εισαγγελέας θα ενδιαφερθεί για τα 100 περίπου εκατομμύρια συσσωρευμένων ζημιών της ΣΕΚΑΠ που καλείται να πληρώσει τώρα ο ελληνικός λαός…»!
….
*Βέβαια τώρα διοικητικοί αλλά και στελέχη υπάλληλοι της ΣΕΚΑΠ, ισχυρίζονται ο καθείς για τον άλλον ότι… κανείς τους δεν φταίει, επιρρίπτοντας οι πράσινοι στους γαλάζιους και οι  γαλάζιοι στους πράσινους τα «εγκλήματα»…
Πρόβλημά τους.
……
*Κι εν πάση περιπτώσει από την ώρα που θέλει ο κύριος Εγγλεζάκης να δώσει μια… τηλεοπτική συνέντευξη για να «ξεδοντιάσει» τις πρώην διοικήσεις της  ΣΕΚΑΠ ερήμην των πρώην διοικούντων, γιατί δεν προσφεύγει στο φιλικό προς τον κύριο Πούλιο Κανάλι 6 να κάνει την… τηλεδίκη του; Είναι τόσο απλό…
……

Φτιάχνει αθλητικό κέντρο και στο Ροστόφ ο Σαββίδης
Νέο προπονητικό κέντρο στη Ρωσία για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ροστόφ, ετοιμάζεται να ανεγείρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με σημερινό ρωσικό δημοσίευμα.
Ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει να δημιουργήσει γήπεδο ποδοσφαίρου με κερκίδες χωρητικότητας 1500 θέσεων, ένα γήπεδο μίνι-γκολφ, ξενοδοχείο για 60 άτομα και ενδεχομένως μία πισίνα.
Ο δήμος του Ροστόφ έχει προ - συμφωνήσει για τη θέση του συγκροτήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής χρονικός ορίζοντας περάτωσης του έργου.
Όπως αναφέρει ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ροστόφ, τέλος, η ομάδα χρειαζόταν ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου για την αναβάθμισή της, αλλά και για τη διενέργεια τουρνουά. 
………………….

Προσλήψεις 77 υπαλλήλων στο ΥπΑΑΤ για το έτος 2014 μέσω του ΑΣΕΠ
Tο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στη πρόσληψη 77 υπαλλήλων για το έτος 2014 για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του και των εποπτευομένων φορέων του.

Ήδη στο ΦΕΚ Β΄ 1219/14-5-2014 δημοσιεύθηκε η απόφαση κατανομής προσωπικού των 46 συνολικά διοριστέων του ΑΣΕΠ (43 για το ΥπΑΑΤ και 3 για τον ΕΦΕΤ) των αριθ. 1Κ/2008, 8Κ/2008 και 1Κ/2009 προκηρύξεων και έχουν κληθεί να υποβάλλουν δικαιολογητικά διορισμού για το ΥπΑΑΤ 15 γεωπόνοι, 10 κτηνίατροι, 3 χημικοί, 4 ΠΕ διοικητικοί, 3 ΠΕ οικονομικοί, 2 ΠΕ πληροφορικής, 4 τεχνολόγοι γεωπονίας και 2 τεχνολόγοι δημόσιας υγείας και κτηνιατρικών εργαστηρίων. Οι υπόλοιπες 31 θέσεις θα προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ εντός του έτους 2014.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »