*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Απριλίου

"Πανικόβλητοι" οι "εργολάβοι" της "παραπληροφόρησης", αλλά οι πολίτες δεν πείθονται πλέον!

28 Απριλίου
 *Η μεγάλη και άνετη πρωτιά του Γιώργου Παυλίδη και τις δύο Κυριακές, έχει "πανικοβάλει" το ΣΥΣΤΗΜΑ και τους "υποβολείς" της αποτυχημένης πράσινης ηγεσίας της Περιφέρειας!
.....
Επιστρατεύουν πλέον κάθε μέσον οι πράσινοι εξουσιάζοντες την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, μετά την πρωτιά που έδωσε η δημοσκόπηση της ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ τόσο την πρώτη Κυριακή, όσο και την δεύτερη στην στον Συνδυασμό "Περιφερειακή Αναγέννηση" του Γιώργου Παυλίδη.
Αφού δηλαδή στην "αρχή" επήλθε το αρχικό "μούδιασμα" γιατί "ανατράπηκε" τελείως η "μαίμού" δημοσκόπηση του Κανάλι 6 και των Σιδηρόπουλων, οι ίδιοι κύκλοι επιχείρησαν με "αλχημείες" να παραποιήσουν την δημοσκόπηση της εταιρείας που δεν τους "βόλέυε", επιχειρώντας με κάθε τρόπο να κάνουν το "άσπρο-μαύρο" προκειμένου να εξυπηρετήσουν αυτούς που επί χρόνια τους έδιναν τις...απευθείας αναθέσεις της Περιφέρειας και τις...εκτυπώσεις των αφισών και προσκλήσεων!!! 
Χαμένος κόπος, γιατί απέδειξαν για μια ακόμη φορά και πόσο γρήγορα πανικοβάλλονται, αλλά και πόσο γρήγορα απομυθοποιείται η "εντεταλμένη" δημοσιογραφία τους! 
Ποιά είναι η πραγματικότητα; 
-Παρά λοιπόν τα υψηλά ποσοστά των ΑΝΕΛ στην Περιφέρεια, εν τούτοις ο Γιώργος Παυλίδης και ο συνδυασμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι πρώτος και τόσο την 1η Κυριακή, όσο και την 2η Κυριακή στην Περιφέρεια Ανατ, Μακεδονίας και Θράκης, στην δε Ξάνθη ο Κώστας Ζαγναφέρης και ψηφοδέλτιο Γ. Παυλίδη, παρά τα "δεκανίκια" που επιχειρεί να βρει ο Φώτης Καραλίδης στους δήθεν...."λαικούς δεξιούς" που στηρίζουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ , η διαφορά είναι τεράστια και ειδικά στη Ξάνθη, πολύ υψηλότερη αυτή της Ροδόπης.
Πιο αναλυτικά, η Ξάνθη δίνει ποσοστό θριάμβου στους Γ. Παυλίδη-Κ. Ζαγναφέρη 38% έναντι μόλις 14.9% που παίρνουν οι Γιαννακίδης και Φώτης Καραλίδης!!! Με τον δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύεται στον αδύναμο κρίκο για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ! 
Αυτό λέει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση και κακώς "σκούζουν" τώρα οι Σιδηρόπουλοι και οι λοιποί "υποβολείς" της πράσινης εξουσίας, διότι πρώτοι οι ίδιοι έστρωσαν το χαλί με τις δημοσκοπήσεις και τώρα επειδή δεν τους βγαίνουν...."τρέχουν" και δεν "προλαβαίνουν"! 
Προφανώς γιατί δεν περίμεναν να φέρνουν οι δημοσκοπήσεις άλλης εταιρείας τόσο μπροστά τον Γιώργο Παυλίδη και τώρα δεν μπορούν πλέον να "κρύψουν" τον πανικό τους!!
Και κάτι ενδιαφέρον. Πληροφορίες αναφέρουν οτι δημοσκοπική εταιρεία που εμφανίζει στις δημοσκοπήσεις πρώτο τον....Γιαννακίδη,  έχει πάρει απευθείας αναθέσεις απο την Περιφέρεια κάποιων χιλιάδων Ευρώ, αλλά πρώτα θέλουμε να το "τσεκάρουμε" απο το ΔΥΑΥΓΕΙΑ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »