*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

16 Απριλίου


Η αδιαφανής λειτουργία κάποιων δημοτικών επιχειρήσεων, που έχουν μετατραπεί σε εταιρίες δημοτικών συμβούλων με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Με ανθρώπους που την παρουσία τους στον Δήμο την έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα και τους δημότες που τους αντιμετωπίζουν σαν εκλογική πελατεία, εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ!»
(Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης πριν γίνει έμμισθος αντ΄αυτού αντιδήμαρχος του Στυλιανίδη με 4ετή μάλιστα θητεία)
-Δεν μπορούσε να…συνεννοηθεί με Τσέπελη και Σία ο Μπένης, μέχρι που πήρε η εταιρεία Νάσκου το έργο της πλατείας - ΤΕΡΑΣ κι έγινε…έ να με αυτούς!
….

Αποδέχτηκα την πρόταση του Χρίστου Πούλιου να συστρατευθώ σε ένα νέο και ανανεωτικό εγχείρημα αποτολμώντας την υπέρβαση, απορρίπτοντας τη βολή του παραταξιακού, ούτως ή άλλως διχασμένου, καταλύματος…..
Η απόφασή μου αυτή επιβάλλει, με αίσθηση σεβασμού προς το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και του θεσμού που υπηρετώ, να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, και από τη θέση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού…
(Ο Εμμανουήλ Φανουράκης σε επιστολή του στα ΜΜΕ στις 4 Απριλίου 2014)
-Δώδεκα μέρες βέβαια ΜΕΤΑ παραμένει και Αντιδήμαρχος, αλλά και Πρόεδρος!!! Το μεγαλείο της γελοιότητας…
….

Σεμνά & Ταπεινά
*Μάλλον η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Σγουρίδη με το Ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ προβλημάτισε ιδιαίτερα την Ν.Δ. η οποία απάντησε όχι με μία, αλλά με δύο υποψήφιους Ευρωβουλευτές από την Ξάνθη.
Ο ένας είναι ο αγωνιστής μετανάστης και Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Γερμανίας Τάσος Αναστασιάδης από την Διομήδεια Ξάνθης και ο άλλος ο νεαρός εκπαιδευτικός Ιλιάς Καράνταη από το Ωραίον Ξάνθης που βγάζει τελικά όλη την αφρόκρεμα της μειονότητας, με εξαιρετικές Πανεπιστημιακές επιδόσεις.
……
*Σημειώνεται για μια ακόμη φορά ότι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές χρειάζονται ΣΤΑΥΡΟ! Κι επομένως για να εκλεγούν οι Τάσος Αναστασιάδης και Ιλιάς Καράνταη, χρειάζεται την ψήφο και των Ξανθιωτών και Θρακιωτών γενικότερα.
…..
*Μιλώντας με τον Ιλιάς Καράνταη, που ήταν ιδιαίτερα ευγενής στη συνομιλία μας, μου είπε ότι «την τελευταία στιγμή τον ενημέρωσαν και θεωρεί μεγάλη τιμή του την επιλογή του προσωπικά μάλιστα από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
*Κι ενώ η Ν.Δ. επέλεξε από την Ξάνθη τον Ιλιάς Καράνταη, έναν νέο άνθρωπο με υψηλή πράγματι μόρφωση, η υποψηφιότητα του Σαμπιχά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως τελικά θα «περάσει», διότι επιμένουν σθεναρά οι διπλωμάτες που βρίσκονται δίπλα στον Τσίπρα και κυρίως ο Αλιφραγκής, στενός φίλος και συνεργάτης του πρώην διευθυντή του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων κ.Μπορνόβα.
….

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σήμερα σε Καβάλα και Ξάνθη
Στην Καβάλα και στην Ξάνθη  θα βρίσκεται σήμερα Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Συγκεκριμένα, στις 10.30 το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Καβάλα όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στις 13:00 το μεσημέρι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρίσκεται στην Ξάνθη, όπου και θα δώσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (δίπλα στο Δημαρχείο).


ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
Την Εμπορική Λέσχη Ξάνθης νοίκιασε ως εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» ο Γιώργος Παυλίδης. Χθες μάλιστα έγινε σύσκεψη των στελεχών του, προκειμένου να διαρρυθμιστεί κατάλληλα ο χώρος και να είναι έτοιμος ώστε να λειτουργήσει από τις 18 Απριλίου που επιτρέπεται και η λειτουργία των εκλογικών κέντρων.
Χρειάστηκαν πάντως σκληρές διαπραγματεύσεις του κυρίου Παυλίδη με τον Πρόεδρο της Εμπορικής Λέσχης Ξάνθης Τάκη Κεφαλίδη που πραγματικά κάνει μεγάλο αγώνα προκειμένου να την οργανώσει και παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, μέχρι στιγμής δεν τα πάει άσχημα…
Στον συγκεκριμένο χώρο ο Γιώργος Παυλίδης θα κάνει εκτός από τα μαζέματα του συνδυασμού του και μια σειρά πολιτικών εκδηλώσεων και διαλόγων με την νεολαία, τους Φορείς και τους πολίτες, ενώ στον συγκεκριμένο χώρο θα γίνει και η πανηγυρική παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Περιφερειακής Αναγέννησης» στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
…..

Οι πρώτοι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με Τέρενς Κουικ στη Ξάνθη!
Δεν θα βρει άτομα να «συμπληρώσει» ισχυρίζονταν ο Μπάμπης Ευστρατίου για τους ΑΝΕΛ, ωστόσο την ίδια ώρα ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Τέρενς Κουϊκ παρουσίαζε τους υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους Ξάνθης που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Χρύσας Ούτση – Κούτρα.
Και ιδού οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ξάνθης: :

Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος Ασφαλιστής
Ιρφάν Μεχμέτ Αλή Γεωργός
Κιακός Νεκτάριος Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Λασπίδης Πασχάλης Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μολλά Ογλού Φατμέ Ιδιωτική Υπάλληλος
Νίκου Γεώργιος Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Πυρίλης Ιωάννης Επιχειρηματίας
Σκουλαρίκης Διαμαντής, Επιχειρηματίας
Μάλιστα επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τον Νομό Ξάνθης, αναλαμβάνει ο γραμματέας της ΑΝΕΛ τοπικής συντονιστικής Δημοσθένης Σταματιάδης.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »