*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥΛΙΟΥ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΟΝ....ΤΣΕΠΕΛΗ;

29 Μαρτίου
Απειλεί να αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ απο την παράταξη Πούλιου λόγω....Φανουράκη!!! Έντονες αντιδράσεις και απο Βορίδη, Βασιλούδη αλλά και νέους υποψηφίους
Έντονους τριγμούς στην παράταξη Πούλιου, προκαλεί η μεταγραφή Φανουράκη στο Ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Κύκλοι του Πούλιου επιβεβαίωσαν την είδηση του "Μ" οτι "λόγω των έντονων αντιδράσεων στο πρόσωπό του, ζητήθηκε απο τον κύριο Φανουράκη να μην παραστεί στην ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού την περασμένη Τετάρτη στο ΝΑΤΑΣΣΑ, ενώ τα "πυρά" συγκεντρώνει στο πρόσωπό του και ο επικεφαλής του συνδυασμού κ.Πούλιος που ενώ μέχρι πρότινος ουκ ολίγες φορές είχε καταγγείλει τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ως ένα απο τα "βαρίδια" της παράταξης του Δημάρχου, είχε ασκήσει έντονη κριτική στα "καρναβάλια" του κ.Φανουράκη και τον είχε στείλει μάλιστα και στον Εισαγγελέα, ξαφνικά με "παλαιάς κοπής εργαλεία" ευαγγελίζεται  την....ανανέωση και το νέο στο πρόσωπο του συνδυασμού με την ένταξη σε αυτόν του κυρίου Φανουράκη και όχι μόνο.
Ενδεικτικό επίσης των έντονων αντιδράσεων είναι και η νέα επίθεση της δημοτικής συμβούλου κ.Πατσίδου κατά Φανουράκη-Τσέπελη για την "περίφημη" ΔΗΚΕΞ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής, ενώ ανοιχτά η ΔΗΜΑΡ Ξάνθης με σκληρές εκφράσεις στελεχών της όπως ο κύριος Γκαρμπούνης, διαχώρισε ήδη την θέση της και εξ' αιτίας του Φανουράκη, απειλεί οτι θα αποχωρήσει απο το συνδυασμό Πούλιου-ΠΑΣΟΚ. Την έντονη δυσαρέσκειά τους επίσης για την ένταξη Φανουράκη στο συνδυασμό έχουν εκφράσει και οι Βορίδης-Βασιλούδης!
Όπως και νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Πούλιου. 
Σημειώνεται οτι ενώ έχει ήδη εξαγγείλει την παραίτησή του απο τη θέση του αντιδημάρχου ο Μανώλης Φανουράκης, εν τούτοις ακόμη δεν έχει παραιτηθεί, αν και έχει την διαβεβαίωση του Δημάρχου οτι ...."δεν θα την κάνει αποδεκτή"! 
ΤΡΙΓΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ;;;
 
 *Όλα τα τοπικά συμβούλια του Συνδυασμού Δημαρχόπουλου πλην Σταυρούπολης, καταρτίζονται απο ανθρώπους του Τσέπελη!-"ΒΟΜΒΕΣ" απο Δροσερό...
Τριγμοί υπάρχουν όμως και στην παράταξη Δημαρχόπουλου εξ' αιτίας του Μανώλη Τσέπελη, καθώς κοινή πεποίθηση είναι οτι τον συνδυασμό και ιδιαίτερα τα τοπικά συμβούλια Κιμμερίων, Χρύσας, Ευμοίρου και Δροσερού καταρτίζονται ήδη απο ανθρώπους του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ ωσάν αυτός να είναι ο....υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!!! Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, αναμένονται νέες αποκαλύψεις απο την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ απο την άλλη ο Δημαρχόπουλος εξακολουθεί να παράσχει άφθονη "ομπρέλα προστασίας" στον Τσέπελη...ως νέος "Λάκης Στυλιανίδης"!!!
Χαρακτηριστική ωστόσο είναι και η φωτο-μοντάζ φωτογραφία του ευννοούμενο απο τον κύριο Τσέπελη εκδότη, Σταύρου Καρυπίδη που στις 20 Μαρτίου 2014 πήρε νέα "δουλειά" απο την ΔΕΥΑΞ ύψους 8.100 συν ΦΠΑ για ....φακέλους (!) και που αποτυπώνει καθαρά και την συγκρότηση του ψηφοδελτίου Δημαρχόπουλου...με τον Τσέπελη να τρώει το "μήλο" της "αμαρτίας" και τον Δημαρχόπουλο απλά να παρακολουθεί....ως κομπάρσος!
Υπενθυμίζεται οτι ο συγκεκριμένος εκδότης όχι μόνο ανήκει στον φανατικό κύκλο υποστηριχτών του κυρίου Πούλιου, αλλά τον έχει ήδη....αναγάγει και σε νέο Δήμαρχο, ενώ παράλληλα προωθεί και την υποψηφιότητα Μπένη ως ...δεύτερου για την δεύτερη Κυριακή! Και παράλληλα ενισχύεται ποικιλοτρόπως φυσικά απο την ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη, μόνο και μόνο γιατί συχνά-πυκνά, εκθειάει το....έργο και τις αρχηγικές του τάσεις!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »