*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

Σταύρος Παπαθανάκης: Ο Νίκος Βαβατσικλής, Χρηματοδοτούμενος από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, ως συμβασιούχος του περιφερειακού ταμείου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αντί να συμβάλλει στην προβολή των έργων και συνακόλουθα των ευρωπαϊκών αξιών, υιοθετεί γκεμπελικής έμπνευσης πρακτικές και συμπεριφορές!

28 Φεβρουαρίου


 Ο Σταύρος Παπαθανάκης ζητάει την άδεια του Περιφερειακού συμβουλίου να εκθέσει τις απόψεις του για τον "χρηματοδοτούμενο" συνεργάτη του Γιαννακίδη!

Προς

Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου

Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

κ. Γιάννη Τελλίδη
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
 απευθύνομαι σ’ εσάς πρωτίστως με την ιδιότητα του πολίτη της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για να σας θέσω το αίτημα της προστασίας μου και του σεβασμού της κοινωνικής υπόστασης και υπόληψής μου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι στόχος άκρως συκοφαντικών και υβριστικών και κυρίως καθοδηγούμενων σχόλιων του λιβελλογράφου και συνεργάτη του περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη, Νίκου Βαβατσικλή. Ο εν λόγω αρθρογράφος με πρωτοφανή και αγοραίου ύφους χαλκευμένα σχόλια επιχειρεί την ηθική και πολιτική μου εκτέλεση. Χρηματοδοτούμενος από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, ως συμβασιούχος του περιφερειακού ταμείου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αντί να συμβάλλει στην προβολή των έργων και συνακόλουθα των ευρωπαϊκών αξιών, υιοθετεί γκεμπελικής έμπνευσης πρακτικές και συμπεριφορές συμβάλλοντας στον εκφασισμό και στην απαξία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Θα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να εκθέσω τις απόψεις μου στο περιφερειακό συμβούλιο, στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του, το οποίο θα πρέπει να καταδικάσει κατηγορηματικά φαινόμενα που προσβάλλουν τη δημοκρατική κουλτούρα και συνείδησή μας
                                                                                                                                 Με τιμή
Σταύρος Παπαθανάκης
Πρώην περιφερειακός σύμβουλος
Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Κοιν: 
1)            Άρης Γιαννακίδης
2)            Γιώργος Παυλίδης
3)            Χρήστος Τρέλλης
4)            Δημήτρης Χαρίτος
5)            Κατερίνα Γεροστεργίου
......
    ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΚΗ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ!
 Σταύρος Παπαθανάκης ή αλλιώς Ηρακλής Πουαρώ

Α    Μια απίστευτη έρευνα σε βάθος, πραγματοποίησε ο σχολιαστής του τηλεοπτικού καναλιού των Χρυσωρυχείων Σταύρος Παπαθανάκης. Τα ευρήματα του, τα ζήλεψε ακόμη το CSI, η NASA, το NCIS και NSA!

Ο Σταύρος Παπαθανάκης, μέχρι πέρυσι ήταν περιφερειακός σύμβουλος του Άρη Γιαννακίδη και παραιτήθηκε για να έρθει στη θέση του ο Νίκος Τζανίδης, ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα στα Χρυσωρυχεία, ώστε να έχουν την πρώτη θετική ψήφο (μαζί με τις αποχές του Παυλίδη και Πέτροβιτς). Μετά από ένα χρόνο απραξία, ο κ. Παπαθανάκης, εμφανίζεται στο τηλεοπτικό σταθμό των Χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη, ως βασικός σχολιαστής και γκουρού των πολιτικών θεμάτων της περιοχής. Όλα αυτά βέβαια τυχαία…
Τώρα στην έρευνα του που δημοσιεύει στο ιστολόγιο του, παρουσιάζει «την απροθυμία περιφερειακών συμβούλων να στηρίξουν τον περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη». Παράλληλα αναφέρει πως «ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού δεν φτάνει ο αριθμός», «ενώ κάποιοι μιλάνε για τέσσερις που θα στηρίξουν». Τέλος στην έρευνα αναφέρεται ότι «αρκετοί σύμβουλοι της Κοινωνικής Συμμαχίας βλέπουν θετικά την μεταπήδηση τους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και του Κώστα Μορφίδη».
Τι χρυσά όνειρα είδε ο ποιητής; Διάβασε τον ονειροκρίτη που έγραψαν οι Πέτροβιτς και Καμελίδης; Κατάντια…
Πρώτο, η παράταξη της Κοινωνικής Συμμαχίας, με τον Γιαννακίδη αρχηγό, έχει σύμφωνα με τη σύσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών και του Περιφερειάρχη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, έχει μέσο όρο στο 70% έτοιμα τα ψηφοδέλτια της και στα μέσα του Μαρτίου θα αρχίσει η παρουσίαση τους. Στον Έβρο ειδικά το 60% του ψηφοδελτίου είναι έτοιμο, στη Ροδόπη έχει κλείσει σχεδόν, το ίδιο και στην Ξάνθη, ενώ κενά υπάρχουν ακόμη σε Καβάλα και Δράμα, αλλά όχι μεγάλα. ΟΠΟΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ.
Όσον αφορά τη μεταπήδηση περιφερειακών συμβούλων στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ας μας επιτρέπει να γνωρίζουμε καλύτερα. Σε επικοινωνία μας με τον κ. Μορφίδη, ο ίδιος μας τόνισε πως ανθρώπους που ήταν στα ψηφοδέλτια Γιαννακίδη και Παυλίδη, «δε θα έχουμε κανένα στα ψηφοδέλτια μας, δεν θα ήταν σωστό να πάμε με τη λογική των μεταγραφών και του πάρε δώσε»!!!  Όλα για το χρυσό ρε γαμώτο

PIAZZA del POPOLO

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »