*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Φεβρουαρίου

ΕΞΕΤΕΘΗ ΑΓΡΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΔΙΕΡΩΤΗΘΗ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ

22 Φεβρουαρίου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
 
     Τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν με τους συνδυασμούς των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στους διάφορους συνδυασμούς. Συγκεκριμένα μετά την διάψευση υποτιθέμενης μουσουλμάνας υποψήφιας με το συνδυασμό Τσιακίρογλου που διέψευσε ότι κατεβαίνει υποψήφια με το ψηφοδέλτιό του, μια νέα διάψευση εξέθεσε σοβαρά τον Δήμαρχο Αβδήρων του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Τσολακίδη. Αυτή τη φορά μάλιστα αφορούσε και Πρόεδρο Τοπικού του συμβουλίου! Και συγκεκριμένα τον κύριο Καρακάση Χρήστο από την Μάνδρα.
Όπως είναι γνωστό την περασμένη Τετάρτη δόθηκε στον τύπο επιστολή 13 Προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αβδήρων με την οποία εκφράζονταν αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη.
Ωστόσο την μεθεπόμενη, ήρθε επιστολή διάψευσης του Προέδρου της Κοινότητας Μάνδρας Χρήστου Καρακάση που διαψεύδει ότι συνυπέγραψε την επιστολή των «13», που αποδεικνύει και την ανασφάλεια του Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στα Άβδηρα Βασίλη Τσολακίδη εν όψει των εκλογών της 18 Μαϊου, αφού ο καταγγέλλων σε δηλώσεις του στη "Φωνή της Ξάνθης", εξέφρασε την οργή του για την δημοσίευση, δηλώνοντας μάλιστα με ειρωνία, "καλά ελληνικά δεν ξέρει; Εγώ τους είπα ΟΧΙ κι αυτοί συνεχίζουν;"
Αναλυτικά η επιστολή του κυρίου Χρήστου Καρακάση, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας αναφέρει τα παρακάτω: 
  «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι συνυπέγραψα κείμενο στήριξης του νυν Δημάρχου Αβδήρων κ. Τσολακίδη μαζί με άλλους συναδέλφους Προέδρους Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αβδήρων, για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014» αναφέρει στη διάψευσή του ο κ. Καρακάσης, εξηγώντας πως «οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου και το αναγνωστικό κοινό ότι ουδέποτε συμφώνησα για το εν λόγω δημοσίευμα και φυσικά ουδέποτε υπέγραψα το συγκεκριμένο κείμενο Χρήστος Καρακάσης, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »