*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Φεβρουαρίου

3η σειρά στην ομιλία Τσίπρα ο Σωτήρης Τσιακίρογλου!

28 Φεβρουαρίου


ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με Ανταμπούφη, Καλιαμπάκα & Σιδηρόπουλο ΚΑΤΑ Τσιακίρογλου, αλλά στην Αθήνα επίσημα προσκεκλημένος του Προέδρου ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη να έβαλε στο στόχαστρο τους Σωτήρη  Τσιακίρογλου και Κοσμίδη, στην εκδήλωση της Τετάρτης όμως του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τσίπρα για την "ανάπτυξη επιχειρηματικών-εμπορικών κέντρο εντός αστικών ιστών", ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν στην 3η σειρά των επίσημων προσκεκλημένων κι αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι άλλη άποψη έχουν οι "εγχώριοι" ΣΥΡΙΖΑίοι που κινούνται με μικροπροσωπικές σκοπιμότητες κι άλλη άποψη ο Τσίπρας και τα κεντρικά...
Πίσω ακριβώς από Γ. Δραγασάκη, Αλέξη Τσίπρα, Ρένα Δούρου, Γιώργο Σταθάκη ο χαμογελαστός Σωτήρης Τσιακίρογλου δίνει το δικό του "δικό" του στίγμα, αλλά και τους ψηφοφόρους της Αριστεράς στους οποίους στέλνει καθαρά το δικό του μήνυμα...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον δημοτικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που κατεβαίνει σε θέση…κομπάρσου στη μάχη του Δήμου Ξάνθης και βρίσκεται σε δυσχερή θέση ακόμη και στο να καταρτίσει ψηφοδέλτιο μετά από την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη (Χρίστος Πούλιος)/
Ενώ δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με Ανταμπούφη, Καλιαμπάκα αλλά και τον δημοσιογράφο Γ. Σιδηρόπουλο να πρωτοστατεί ΚΑΤΑ Τσιακίρογλου, προκειμένου ο δημοτικός συνδυασμός να εκλέξει στη καλύτερη περίπτωση τον κύριο Ανταμπούφη κι έναν μειονοτικό, στην Αθήνα φαίνεται ότι έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, καθώς όχι μόνο υπάρχει διαφωνία για την διαγραφή Κοσμίδη (θεωρείται υποστηριχτής του Τσιακίρογλου…) αλλά υπάρχει θετική άποψη και για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Προέδρου στην ομιλία του για τους Μικρομεσαίους και μάλιστα κάθονταν στην 3η σειρά, πίσω ακριβώς από τον κύριο Τσίπρα!

Γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί όπως λένε οι φιλικοί του κύκλοι και υποστηριχτές, αφού στο ψηφοδέλτιο Τσιακίρογλου έχουν ενταχθεί ως υποψήφιοι αρκετά επώνυμα στελέχη της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ!
Τι ακριβώς συμβαίνει με το «αγκάλιασμα» του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο για τον κύριο Τσιακίρογλου, είναι κάτι που προς το παρόν δεν μπορεί να προβλέψει κανείς, ωστόσο τα κεντρικά έχουν άποψη κι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα και για τον «εκλεκτό» υποψήφιο του κόμματος στη Ξάνθη (Ανταμπούφης), καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα με την στήριξη μάλιστα και φιλικών τους ΜΜΕ, υποστηρίχτηκε τελικά και επικράτησε, για να… «ενισχυθεί» του ψηφοδέλτιο του κυρίου Πούλιου (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)!!!! Άποψη που υποστηρίχτηκε σθεναρά και από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη μεταξύ των οποίων και ο κ. Κοσμίδης…

3η ΣΕΙΡΑ Ο ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ
Και λίγα λόγια για την εκδήλωση ΤΣΊΠΡΑ και τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ελαφρύνσεις στους μικρομεσαίους στην οποία παραβρέθηκε με ειδική πρόσκληση από τα κεντρικά ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών κ.Τσιακίρογλου:
«Μία λοιπόν συνοπτική παρουσίαση (ενός κομβικού σκέλους) του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν το απόγευμα της Τετάρτης, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Αλ. Τσίπρας, ο επικεφαλής της επιτροπής επεξεργασίας του οικονομικού προγράμματος, αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Ι. Δραγασάκης και ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης, κ. Γ. Σταθάκης.
Ο κ. Αλ. Τσίπρας στην ομιλία του αφού έκανε μια σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά για την οικονομική πολιτική της και τη συμπεριφορά της απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρουσίασε τις τρεις προτάσεις του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ,  Πρώτον: Η νέα «σεισάχθεια», η ανακούφιση νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων από χρέη, Δεύτερον : Η διασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους, Τρίτον : Η φορολογική μεταρρύθμιση για ένα δίκαιο και καθολικό φορολογικό σύστημα, με την παράλληλη κατάργηση παράνομων, αντισυνταγματικών και εκβιαστικών ρυθμίσεων.
Πολιτική φορολογικής δικαιοσύνης που θα βασίζεται στην συνταγματική επιταγή για την συνεισφορά όλων στα φορολογικά βάρη, ανάλογα με τις πραγματικές τους δυνάμεις θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωσε ο κ. Τσίπρας.
Επισήμανε επίσης ότι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση ψήφισε τριάντα φορολογικά νομοθετήματα, που έχουν δημιουργήσει ένα ακατανόητο και ανεξέλεγκτο ναρκοπέδιο για τους φορολογουμένους, τις ΜΜΕ Επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα, ιδιαίτερα για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Την πολιτική αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την χαρακτήρισε «εκ προμελέτης ήταν το έγκλημα σε βάρος της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαντακώθηκαν για να σωθούν οι τράπεζες» και πρόσθεσε ότι «η περίφημη ανακεφαλαιοποίηση που μας την πλάσαραν ως ένα ακόμα επίτευγμα που θα οδηγούσε στην ανάκαμψη, δεν έδωσε τίποτε στην πραγματική οικονομία», ενώ «τα δάνεια είναι εύκολα για φίλα προσκείμενους τηλεοπτικούς σταθμούς και μεγάλα συμφέροντα και αδύνατα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »