*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Δεν έχει τελειωμό το δράμα που παίχτηκε στο χωριό Γοργόνα μεταξύ ανήλικων

31 Δεκεμβρίου


Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο 17χρονος δράστης από την Γοργόνα που μαχαίρωσε δύο ανήλικους συγχωριανούς του
Δεν έχει τελειωμό το δράμα που παίχτηκε στο χωριό Γοργόνα μεταξύ ανήλικων συγχωριανών που για ασήμαντο αφορμή το βράδυ της Δευτέρας καυγάδισαν με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύονται και οι τρεις στο Νοσοκομείο.
Ο 17χρονος δράστης που τραυμάτισε μαχαίρι έναν 17χρονο και έναν 14χρονο συγχωριανό του, συνελήφθη τελικά με το μηχανάκι του καθ’ οδόν για τον Εχίνο, ωστόσο όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί που τον κατεδίωκαν, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και νοσηλεύεται ήδη στο Νοσοκομείο Ξάνθης.
Από την άλλη εκτός κινδύνου πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο 14χρονος που δέχτηκε και τις πιο επικίνδυνες μαχαιριές από τον 17χρονο δράστη συγχωριανό του. Ελαφρότερα είναι ο 17χρονος που επίσης μαχαιρώθηκε και κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα εξέλθει του Νοσοκομείου.
Το θέμα πάντως κυριαρχούσε σήμερα όχι μόνο στη Γοργόνα αλλά και σε όλη την Ορεινή περιοχή, ενώ οι συγγενείς τόσο του δράστη όσο και του θύματος, έχουν πάθει σοκ απο τον καυγά των τριών ανηλίκων.
....


Κατέθεσε πινακίδες λόγω «ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου»
Ο πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά!» εξαπέλυσε μύδρους κατά της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ και της γραφειοκρατίας του κρατικού μηχανισμού, ενώ δεν παρέλειψε να τις σχολιάσει και σε δημόσιο έγγραφο με... κάθε ειλικρίνια.
Την Δευτέρα ο Θάνος Τζήμερος πήγε στην εφορία του Χαλανδρίου για να καταθέσει τις πινακίδες του ενός από τα δύο του Ι.Χ., προκειμένου να σταματήσει να πληρώνει υπέρογκα ποσά για ένα όχημα που δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα.
Η επί ώρες παραμονή του εκεί μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες, για τον ίδιο λόγο, τον οδήγησε να συμπληρώσει στο σχετικό έγγραφο ως λόγο που προκάλεσε την ακινησία του οχήματος: «η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης».
Στην σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook με τίτλο «ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ» ο πρόεδρος της «Δημιουργία Ξανά!» αναφέρει:
Μπορούμε και με ένα αυτοκίνητο, κι ας είναι μοντέλο του 2001. Μια χαρά τσουλάει. Διότι να πληρώνω 1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο... πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Θα δεις στην πράξη τι σημαίνει καμπύλη Λαφέρ. Μέχρι φέτος, πλήρωνα και για τα δύο κι ας είχα κάνει με το "μεγάλο" δύο ταξίδια όλα κι όλα το 2013. Το 2014 δεν θα πάρεις μία.
270 άτομα σήμερα καταθέσαμε τις πινακίδες στη ΔΟΥ Χαλανδρίου. Περιμέναμε 4-5 ώρες ο καθένας. 1250 ανθρωποώρες χαμένες, γιατί η γελοιότητα που λέγεται ελληνικό κράτος δεν έχει μάθει την ύπαρξη της πληροφορικής. 1250 ανθρωποώρες που αφαιρέθηκαν από την ανάπτυξη. Πάνω από μισό έτος εργασίας ενός ανθρώπου πετάχτηκε σήμερα το πρωί στην εφορία Χαλανδρίου. Έτσι έχει φτάσει η γραφειοκρατία να κοστίζει 7 δισ. τον χρόνο!
Η πλάκα είναι ότι στο χαρτί που συμπληρώνεις σε ρωτάνε: Ποιοι οι λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία του οχήματος; Δηλαδή πόσο μαλάκας είναι αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ερώτηση! (Ώρα να μας πουν ότι κάνουν και στατιστική...) Ακόμα και χωρίς την κρίση, ακινητώ το όχημά ΜΟΥ γιατί έτσι αποφάσισα, ηλίθιε κρατικιστή! Λογαριασμό θα σου δώσω; Δικό μου είναι, άμα θέλω το καίω! Όπως βλέπετε απάντησα με ειλικρίνεια.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »