*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Μία ακόμη έρευνα που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο καταγράφει τις οριακές διαφορές και το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

01 Δεκεμβρίου


Νέα δημοσκόπηση φέρνει 0,6% μπροστά τη ΝΔ
 
Μία ακόμη έρευνα που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο καταγράφει τις οριακές διαφορές και το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.
Νέα δημοσκόπηση φέρνει 0,6% μπροστά τη ΝΔ
Η έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής που δημοσιεύεται στο τρέχον φύλλο της εφημερίδας καταγράφει τα εξής ποσοστά:
    Νέα Δημοκρατία 23%
    ΣΥΡΙΖΑ 22,4%
    Χρυσή Αυγή 7,9%
    ΠΑΣΟΚ 6,1%
    ΚΚΕ 5%
    ΑΝ.ΕΛ. 4,5%
    ΔΗΜΑΡ 3,4%
    Αδιευκρίνιστη ψήφος 20,4%
Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμα και στην παράσταση νίκης με 43%, αλλά με επίσης οριακό προβάδισμα, σε σχέση με το 41,7% του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος για την πρωθυπουργία από το 45,5%, έναντι 32,3% που επιλέγει τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με ισχνό προβάδισμα της τάξης του 43%, έναντι 41,7% του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα, στην δημοσκόπηση της Marc που δημοσίευσε ο «Επενδυτής» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην αντίστοιχη ερώτηση. Αναλυτικά τα ποσοστά:
    ΣΥΡΙΖΑ 29,7%
    Νέα Δημοκρατία 27,8%
    Χρυσή Αυγή 8,8%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,8%
    ΚΚΕ 6,6%
    ΠΑΣΟΚ 6,4%
    Δημοκρατική Αριστερά 5,8%.
    Ακυρο-λευκό 6,5%
    Αδιευκρίνιστη ψήφος 15,3%

Σύλληψη 19χρονου και 23χρονης που προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες, με εισιτήρια του ΚΤΕΛ!
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (30-11-2013), το απόγευμα, στα Λάβαρα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 23χρονη, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί   εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, προμήθευσαν με εισιτήρια του ΚΤΕΛ δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες και τους προωθούσαν με λεωφορείο στο εσωτερικό της Χώρας.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
•Τέσσερα (4) εισιτήρια 
•Το χρηματικό ποσό των 30 Ευρώ
•Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
 ....
Δυο Αλβανοί νεκροί σε τροχαίο στη Δράμα
 Δύο Αλβανοί νεκροί, σε τροχαίο που έγινε στη Δράμα. Αναλυτικά: Τραγικό θάνατο βρήκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Πέμπτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην επαρχιακή οδό Δράμας - Καβάλας όταν όχημα το οποίο οδηγούσε 24χρονος Αλβανός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και ο συνεπιβάτης του.


Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, την Πέμπτη (29-11-2013) το βράδυ, στο 24,5 χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και στο οποίο επέβαινε 21χρονος ομοεθνής του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.   
Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Λαθραία τσιγάρα πουλούσε Πακιστανός στην Πέραμο Καβάλας 
Την Παρασκευή (29-11-2013) το μεσημέρι συνελήφθη, στη Νέα Πέραμο Καβάλας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο, να κατέχει με σκοπό την πώληση, 80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
.....
Προσπάθησε να περάσει τον Έβρο κολυμπώντας και πέθανε!
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται η σορός γυναίκας, ηλικίας 35 - 40 ετών περίπου, ασιατικής καταγωγής, που εντοπίστηκε την Παρασκευή το πρωί σε αγροτική περιοχή των Λαβάρων Έβρου.Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν δείχνουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης, πιθανολογείται πως η γυναίκα, ασιατικής καταγωγής, κατά την προσπάθειά της να μπει από την Τουρκία στη χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου, έχασε τη ζωή της λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών...
.......
Σύλληψη 51χρονου στο Δοξάτο Δράμας,  για παράβαση του νόμου περί όπλων -Κατασχέθηκαν 14.000 φυσίγγια
Συνελήφθη την Παρασκευή (29-11-2013) το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο, διαχειριστή εταιρείας που εμπορεύεται εκρηκτικές ύλες, όπλα και φυσίγγια, διότι κατείχε σε αποθήκες της εταιρείας, με σκοπό την πώληση, 14.000 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »