*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

14 Νοεμβρίου


ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ «ΕΝΗΜΕΡΟΙ» ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕΝΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΑΠΑΞ
Επειδή αυτή η ιστορία κάποια στιγμή θα «βγει» στην επιφάνεια και θα οδηγηθεί στη  Δικαιοσύνη κι επειδή ήδη έσπευσαν ορισμένοι με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Παπασταματίου να τα «φορτώσουν» όλα στον Θεολόγο Καλαϊτζή, ενώ υπάρχουν τα ΓΡΑΠΤΑ που τους «ξεδοντιάζουν»  για τις πρακτικές του πρώην Νο 2 του Δήμου Ξάνθης και δείχνουν ότι όλοι ήταν ενήμεροι για τις ενέργειές του, εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις της υπόθεσης...
Επιμένοντας ότι δεν θα πρέπει και στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε να την πληρώσουν τα «θύματα» (Α. Κυριακίδης), είτε να τα «φορτώσουν» όλα στον  Θεολόγο...
Όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε και φυσικά πρώτοι και καλύτεροι γνώριζαν οι «παλιοσειρές» στην αξιωματική αντιπολίτευση που τα είχαν προβλέψει αλλά κανείς τότε δεν τους άκουγε... Ας περιμένουμε λοιπόν.
.....

ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΧ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ «ΕΡΓΑ»ΤΟΥΣ!
Επειδή ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης πολλές φορές υπερηφανεύεται για τα δημοτικά του έργα και για την Τεχνική του υπηρεσία, ας έρθει μια βόλτα στην ΙΧ Μεραρχίας με την κυρία Μανά, να «θαυμάσει» τον... αναπλασμένο δρόμο του πως έχει καταντήσει ή τις λάμπες που τα βράδια δεν... καίνε!
Αναφερόμαστε σε δρόμο που πρόσφατα αναπλάστηκε ριζικά και ξανασκάφτηκε, κόστισε μάλιστα χιλιάδες Ευρώ για να γίνει...χειρότερος.
-Οι δημότες λοιπόν περιμένουν τον Λάκη με διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών να έρθουν να κάνουν εδώ στη Μεραρχίας μια επιτόπια επίσκεψη και να δουν σε τι χάλι βρίσκεται (ειδικά μετά τις τελευταίες νεροποντές...) και μια πιθανόν δεν τους ενημερώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Σπυριδόπουλος!
....

ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΣΕΡΟ, ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΝΑΛΙΚ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ;
Το πώς έβγαινε ο υπαρχηγός του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος τόσα χρόνια, το ξέρουν πρώτοι και καλύτεροι οι Θ. Ξυνίδης και Χρίστος Πούλιος όταν τον κατήγγειλαν παραμονές εκλογών του 2006 για τις παράνομες ηλεκτροδοτήσεις του Δροσερού αλλά το δήλωσε και δημόσια στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ο υποψήφιος του Δροσερού Χασάν Ογλού Ορχάν που τον πριμοδότησε με διπλοσταυρίες στις εκλογές του 2010 και βγήκε και το... καυχιότανε!
Χωρίς να τον «πριμοδοτούν» λοιπόν με ψήφους οι υπαρχηγοί του Μπεκτές, Χασάν Ογλού Ορχάν και Ηλιάδης στα Κιμμέρια, στο Δροσερό και στους Πόντιους, άραγε πόσους σταυρούς θα έπαιρνε ο Τσέπελης;
(Σ.Σ. Κι αν υπήρχε μονοσταυρία; Τότε ήταν που δεν θα εκλέγονταν καθόλου...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »