*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής

12 Νοεμβρίου


Οδηγός μοτοσικλέτας «καρφώθηκε» σε τζαμαρία προποτζίδικου στην οδό Πραξιτέλους!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (ώρα 21.20) στην οδό Πραξιτέλους, λίγο πριν την Εκκλησία σημειώθηκε τροχαίο με θύματα ένα νεαρό ζευγάρι που επέβαινε επάνω σε μοτοσικλέτα τύπου εντούρο.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ επιχειρώντας να στρίψει αριστερά απο την οδό Περικλέους σε πάροδο επί της κεντρικής οδού και διέκοψε την πορεία της μηχανής με αποτέλεσμα να υπάρξει μετωπική σύγκρουση.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε αποτέλεσμα ο νεαρός 24χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός να εκτιναχτούν από την μηχανή και να διανύσουν μια απόσταση γύρω στις 7-8 μέτρα με αποτέλεσμα ο πρώτος κυριολεκτικά να «καρφωθεί» επάνω στην τζαμαρία του καταστήματος (Προποτζίδικο) μπροστά στα έκπληκτα μάτια του καταστηματάρχη και των πελατών με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, η δεν συνοδηγός που είχε «άγγελο» στην κυριολεξία αφού έπεσε στο πεζοδρόμιο να τραυματιστεί ελαφρά.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν αμέσως με ασθενοφόρο στα επείγοντα με τον άτυχο μάλιστα οδηγό να μεταφέρεται στα επείγοντα της νευροχειρουργικής Κλινικής Καβάλας και η κατάστασή του ακόμη και σήμερα να παραμένει σοβαρή, βρίσκεται όμως εκτός κινδύνου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »