*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Ουαί Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές του ΚΚΕ που «πέσατε» να «φάτε» έναν 19χρονο, φτωχό Ξανθιωτάκι, για καθαρά πολιτικούς λόγους και σκοπιμότητες!

12 Νοεμβρίου


Άνθρακας ο θησαυρός! Μόνο… κοκκινάδες στα πλευρά είχε η ιατρική βεβαίωση του φοιτητή! Και πήγαιναν τον 19χρονο για... κακούργημα!!!
*Γιατί κύριε Κολλάρε όταν προεκλογικά ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας «έκαψε» το περίπτερο της Πλατείας Ελευθερίας, δεν αποτολμήσατε μετά την καταγγελία σας να εμφανιστείτε καν στο δικαστήριο...;;;
Άνθρακας ο θησαυρός, καθώς η ιατρική βεβαίωση που προσκόμισε στο δικαστήριο ο εις εκ των δύο φοιτητών της ΚΝΕ από το γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, δεν επιβεβαίωνε και δεν πιστοποιούσε το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος του 19χρονου νεαρού που «έπεσε» επάνω του όλο το ΚΚΕ (και η ΚΝΕ) να τον «αποκεφαλίσει», λες και «ανακάλυψε» τον… «εγκέφαλο» της Χρυσής Αυγής στη Ξάνθη.
Ο δε έτερος μηνυτής επίσης φοιτητής της ΚΝΕ δεν προσκόμισε καν ιατρική βεβαίωση!!!
Έτσι το Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας κ. Βασιλικής Μπούρα, κρίνοντας ότι με βάση τα νέα δεδομένα (είχε αναβάλει την υπόθεση στο αυτόφωρο την Παρασκευή για να προσκομιστεί η ιατρική βεβαίωση από τον έναν εκ των φοιτητών), είναι αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση και πρέπει ν’ αλλάξει το βαρύ κατηγορητήριο για τον 19χρονο αφού από πουθενά δεν προέκυψαν βαριές σωματικές βλάβες όπως τον συκοφαντούσαν, αλλά μια… κοκκινάδα στα πλευρά (!). Ούτε καν εκδορές ή ελαφρές κακώσεις και να οριστεί τακτική δικάσιμος που θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάθης.
Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης Περιστέρης Μαλάκης συμφώνησε με την θέση της Εισαγγελικής αρχής και θα οριστεί νέα δικάσιμος με την κλήση που θα πάρει ο νεαρός, προκειμένου να εκδικαστεί από το Μονομελές η υπόθεση.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ
Σημειώνεται η απαράδεκτη λογική του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να συγκεντρωθούν μέλη και στελέχη του έξω από δικαστήριο χθες από νωρίς με πλακάτ και «άγρια» συνθήματα σε μια υπόθεση που επρόκειτο στην ουσία για προσωπικές κι όχι για πολιτικές διαφορές. Στοχεύοντας φυσικά στην «πίεση» των δικαστών και στον επηρεασμό της Δικαιοσύνης!!! Απαράδεκτη τακτική σε κάθε περίπτωση από όπου κι αν προέρχεται...
(Σ.Σ. Αλήθεια, όταν ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ τους έκαψε το περίπτερο της πλατείας Ελευθερίας, γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ δεν αποτόλμησαν να εμφανιστούν στο δικαστήριο; Ουαι γραμματείς και Φαρισαίοι, που επιχειρήσατε όλοι μαζί να «ταπεινώσετε» για προσωπικά ελατήρια ένα νεαρό 19χρονο φτωχό παιδί που παλεύει για το μεροκάματο με μια ηρωϊδα μάνα στο πλευρό του…).

ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Χθες εξ’ άλλου επικοινώνησε μαζί μας ο γραμματέας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Χρήστος Καπαγερίδης για άλλη υπόθεση και σε σχετική ερώτησή μας, μας δήλωσε ότι «η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση του 19χρονου κι εμείς από τις εφημερίδες το πληροφορηθήκαμε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »