*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Σεπτεμβρίου

Τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων για το SKODA ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

01 Σεπτεμβρίου


 
 ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 1.276 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!

Οι δηλώσεις των προπονητών
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Εργοτέλης): «Καταρχήν θέλω να πω ότι γνωρίζαμε την πολύ καλή ποιότητα της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η αποστολή μας ήταν δύσκολη και με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Εργοτέλης έδειξε πολύ καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και κάποιες προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Αντίθετα η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε μόνο το δοκάρι από τη στημένη φάση στο τέλος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μας και από την εικόνα μας κυρίως στο β’ μέρος. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στην συνέχεια.»
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι από το οποίο έλλειπε το γκολ. Στα πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η μπάλα όμως δεν μπήκε στα δίχτυα και πλέον κοιτάμε την συνέχεια. Θεωρώ πως προσεγγίσαμε περισσότερο εμείς το γκολ απ’ ότι ο Εργοτέλης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι στην συνέχεια. Αξίζουν και στον Εργοτέλη συγχαρητήρια που προσπαθεί να κάνει μία πολύ καλή ομάδα.»
Εισιτήρια: 1.276
Εισπράξεις: 7.719,5 €
...
Έφυγε με άδεια αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές Κομοτηνής

Έλαβε άδεια λίγων ημερών και αποχώρησε από το σωφρονιστικό κατάστημα της Κομοτηνής και ενώ έπρεπε να επιστρέψει στις 20 Αυγούστου αυτό δεν έγινε ποτέ.
Σύμφωνα με την είδηση του Χρόνου, όταν στις 20 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι έγινε η απαραίτητη καταμέτρηση των κρατουμένων, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι ο νεαρός Σύριος καταδικασμένος για το αδίκημα της διακίνησης παράνομων μεταναστών δεν είχε επιστρέψει και ούτε είχε ειδοποιήσει, οπότε σήμανε συνεργός.
Οι άδειες που χορηγούνται στους κρατούμενους, αποτελούν μία «γέφυρα επικοινωνίας» με τον έξω κόσμο, κατά συνέπεια η σημασία τους τουλάχιστον για την ψυχολογική στήριξη των κρατουμένων και των συγγενών τους είναι αδιαμφισβήτητη.
Στην κατηγορία των «ξεχασιάρηδων» ανήκει ο Σύριος που καταδικάστηκε για το αδίκημα της διακίνησης παράνομων μεταναστών σε 11 χρόνια κάθειρξη. Για την περίπτωσή του από την πρώτη στιγμή που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν ότι δεν επέστρεψε από την άδεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ εστάλη σχετικό σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας, σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί η διαφυγή του προς το εξωτερικό. Να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια είχε συμβεί το ίδιο με Βούλγαρο κρατούμενο, οποίος όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »