*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

SEE THROUGH

09 Ιουλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Κυκλοφορεί ευρέως ότι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος κάνει συναντήσεις με δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου, εν όψει δημοτικών εκλογών 2014...
Μάλιστα συνάντησε σύμφωνα με τις ίδιες πάντα φήμες, Μούρκα, Φανουράκη και Τσέπελη και τους ρώτησε για τις διαθέσεις τους... ενώ κάποιοι είπαν ότι δήθεν ενήμερος αυτών των συναντήσεων είναι και ο Αλέκος Κοντός.
.......
*Προσωπικά δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Μπάμπης ρωτώντας τον... Μούρκα για τις προθέσεις του στις επόμενες εκλογές, πρώτο γιατί ο δεύτερος δύσκολα τώρα που «φεύγει» ο Λάκης από τον Δήμο θα ξαναβγεί δημοτικός σύμβουλος και δεύτερον γιατί με αυτούς που ξεκίνησε τις πρώτες επαφές του, μάλλον «διώχνουν» κόσμο παρά φέρνουν... Είναι βέβαια και θέμα με τι οπτική γωνία τα βλέπει και ο καθείς, αλλά όλα αυτά κάπως περίεργα μου φαίνονται!
........
*Μόνο Πανθρακικό αντάμωμα δεν ήταν αυτό που είδαμε στη κεντρική πλατεία επί 3 μέρες συνέχεια...
Χορευτικά συγκροτήματα και πλαστική καρέκλα με την κυρία Πέπη Στάντσιου να κάνει για μια ακόμη φορά επίδειξη άριστων δημοσίων σχέσεων...
-Ερώτημα. Αλήθεια, ποιος πλήρωσε όλα αυτό το πανηγύρι που θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα στο καλοκαιρινό θέατρο και πόσο κόστισε;
Ποιος θα μας το πει αυτό κύριε Φανουράκη;
Που σε άλλους συλλόγους κάνεις τον «δύσκολο» και σε άλλους τα «δίνεις»... όλα, για λόγους που εσύ μόνο ξέρεις φυσικά!
....

Η Τ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ του Κ.Κ.Ε καλεί τους φίλους του σε εκδήλωση - συζήτηση την
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 8 μ.μ, στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, με Θέμα : Τρέχουσες Πολιτικές εξελίξεις
Τα οξυμένα προβλήματα των  αυτοαπασχολούμενων μικροεπαγγελματιών  - 
Η πολιτική  πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού.
Θα μιλήσει το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  Θόδωρος Κοντογεωργίου.
.....

Η «προφητική» δήλωση του Αριστοτέλη Ωνάση για την κρίση
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιλαμβανόταν καλύτερα τον κόσμο και μπορούσε να προβλέψει σε τι δεινή κατάσταση θα βρισκόταν χρόνια μετά ολόκληρος ο πλανήτης χτυπημένος απο την οικονομική κρίση. Άλλωστε μάλλον τυχαία δεν είναι η προφητική δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια πριν ο Έλληνας κροίσος.
Ουσιαστικά με τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω ο Αριστοτέλης Ωνάσης μιλούσε για όλα όσα σήμερα βιώνουν οι περισσότερες χώρες κάτω από το «μαστίγιο» της κρίσης.
«Θα “ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση…».
Αυτό το τελευταίο δεν έγινε ακόμη βέβαια, αλλά εκεί μάλλον οδηγεί τον λαό η πλουτοκρατία και απληστία...
....

Πρόβλεψη ΣΟΚ: Θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα!
Ο γνωστός σεισμολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης προέβλεψε ότι, μέσα στο 2013 θα… σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα.
Μιλώντας στο «Earthquake-now» και με αφορμή τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, δύο εκ των οποίων μεγέθους 5 Ρίχτερ παρατήρησε ότι, είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποίησε ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.
Ο κ. Τσελέντης κάλεσε εκ νέου την Πολιτεία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους.
….

Έκλεψαν τα παγωτά για τα... φάνε στη συνέχεια!
Φτερά έκαναν τα παγωτά που διατηρούσε σε ψυγείο γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στην περιοχή του πάρκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ξάνθη.
Άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες διέρρηξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής το ψυγείο με τα παγωτά που διατηρεί έξω από το κατάστημά του, αφαιρώντας μεγάλη ποσότητα παγωτών
Μάλιστα σύμφωνα με το Thrakitoday οι δράστες δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτό καθώς επέλεξαν να καταναλώσουν τη λεία τους λίγα μόλις μέτρα μακριά από το ψιλικατζίδικο, στο παρακείμενο πάρκο, αφήνοντας πίσω τους “ίχνη”!
Το πιο ωραίο απ’ όλα; Τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν για δεύτερη φορά το ίδιο ψυγείο, ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πάντως ανήλικους δράστες (Ρομά) οι οποίοι αφού έκλεψαν τα παγωτά στη συνέχεια τα κατανάλωσαν στο πάρκο.
........

Στη μάχη της προστασίας των δασών και τα Eurotaxi της Ξάνθης!
Ανακοίνωση με την οποία εφιστά την προσοχή στα μέλη του εξέδωσε ο σύνδεσμος Eurotaxi Ξάνθης αναφορικά με την προστασίας των δασών από ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Στο κείμενο της ανακοίνωσης γίνεται μνεία στον ενεργό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι οδηγοί ταξί της περιοχής στον εντοπισμό ενδεχόμενων πυρκαγιών ή εστιών φωτιάς καθώς και στην άμεση ειδοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Εν όψει της θερινής περιόδου που ήδη διανύουμε, κρίνουμε αναγκαίο να ζητήσουμε τον εθελοντισμό και να εφιστήσουμε την προσοχή των συναδέλφων μας οδηγών ταξί σχετικά με την προστασία των δασών από τις πυρκαγιές. Με λίγη προσοχή και παρατηρικότητα μπορούμε να συμβάλουμε και εμείς εθελοντικά διότι το ταξί από τη φύση του επαγγέλματος μας μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Σε περίπτωση που αντιληφθείτε ύποπτους καπνούς ή πυρκαγιά ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ 199 (Πυροσβεστική Υπηρεσία) και δώστε σαφείς πληροφορίες για την τοποθεσία και το ακριβές σημείο.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »