*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

Σεμνά & Ταπεινά

31 Μαΐου


*Στην πλήρη κατεδάφιση της πρώην ΕΑΣ Ξάνθης στη Μιχαήλ Καραολή προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης συνεργεία της εργολήπτριας εταιρίας, που έχει αναλάβει την πλήρη κατεδάφιση του ιστορικού κτιρίου. Μάλιστα στις χθεσινές κατεδαφίσεις που προκαλούν τις διαμαρτυρίες των γύρω καταστημάτων γιατί ο δρόμος «κλείνει» κατά διαστήματα που λένε ότι «δεν σταυρώνουν πελάτη»!
-Η εικόνα του κτιρίου όπως ήταν χθες το μεσημέρι…
*Σημειώνουμε ότι τα εγκαίνια του πρώην κτηρίου της ΕΑΣ πραγματοποίησε το 1973 ο μακαριστός Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Αντώνιος παρουσία του τότε Γενικού Διευθυντή κ. Αναστάσιου Καπνιάζη καθώς και του τότε Προέδρου της ΕΑΣ Ξάνθης  αείμνηστου Μίμη Γεννάδιου.
    
……
*«Ας υποθέσουμε ότι εγώ σήμερα δηλώνω ανεξάρτητος, δεν έχω δικαίωμα να προταθώ από πουθενά και πρέπει να εξαφανιστώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια; Και πείτε ότι ανεξαρτητοποιούνται επτά ή οκτώ άτομα, δεν θα προταθούν ποτέ από κανέναν και για τίποτα;» ανέφερε ο κος Χρίστος Πούλιος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τονίζοντας μάλιστα με νόημα, «κάναμε μείζον το θέμα, το κάναμε προσωπικό το θέμα και βγάζουμε εμπάθεια στο πρόσωπο του κ. Αγκόρτσα»!
-Κύριε Μπένη, πάραυτα… εξώδικο στον Πούλιο!
-Μείωσε το κύρος του Δήμου Ξάνθης! Και αυτός!!!
……
*Και η ατάκα από τον Ανταμπούφη «Δεν έχω νομικές γνώσεις αλλά με βάση αυτή τη γνωμάτευση θέλω να ρωτήσω που μπορεί να ενταχθεί ο κος Αγκόρτσας αφού δεν μπορεί να εντάσσεται στις παρατάξεις της μειοψηφίας. Τι είναι κρεμάμενος επί του δημοτικού συμβουλίου;»
-Ούτε ο ίδιος ο Απόστολος θα περίμενε τόσους… συνηγόρους φαντάζομαι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »