*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

5.070 Ευρώ στον Καρυπίδη και από τον Γιαννακίδη ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ… ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ!

11 Μαΐου


ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Κι αυτό «έργο» Ευρωπαϊκού προγράμματος της Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013», όπου προφανώς θα έδωσε κ. Δήμαρχε και πάλι… καλύτερη προσφορά, μόνο που ήταν η… μοναδική!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
*Η Περιφέρεια ενισχύει «αδρά» συγκεκριμένα ΜΜΕ δημιουργώντας δυστυχώς και έναν αθέμιτο ανταγωνισμό με τα Περιφερειακά ΜΜΕ… αλλά εντύπωση μας προκαλεί και η «σιωπή» της Περιφερειακής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και του Γιώργου Παυλίδη που ασχολούνται μόνο με τα όσα λέει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης… Δυστυχώς!

Το τονίσαμε εξ’ αρχής γιατί στην ρήξη και σύγκρουσή μας με την διαπλοκή έχουμε ήδη τον πρώτο υποστηριχτεί και αναφερόμαστε στον Γ. Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας που συναντήθηκε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, αφού προηγήθηκε συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη.
«Δυστυχώς κυριαρχεί το καθεστώς της ανομίας και της αδιαφάνειας στην λειτουργία των Μ.Μ.Ε.», τόνισε ο Γ. Σούρλας και συγκεκριμένα όταν από το 1995, δηλαδή, επί δεκαοχτώ χρόνια:
-Δεν γίνεται διασταύρωση των στοιχείων που υποβάλλονται από τις επιχειρήσεις των Μ.Μ.Ε. με αυτά που αποστέλλονται από άλλες δημόσιες αρχές για την ύπαρξη ασυμβίβαστων ιδιοτήτων κλπ
-Με απλά λόγια ΜΜΕ και…προμήθειες και απευθείας αναθέσεις ΜΜΕ από δημόσιο και δήμους, είναι ασυμβίβαστες ιδιότητες!!! Που τώρα άρχισε «βέβαια» να «ξυπνάει» και να βλέπει και η σημερινή Κυβέρνηση…

«ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΊ», ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ
Για να δείτε λοιπόν πόσο τεράστια σε «μέγεθος» είναι τα κονδύλια που εισπράττουν κάποια τοπικά ΜΜΕ (οι αποκαλύψεις μας θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα ακόμη πιο έντονες…), θα σας αποκαλύψουμε ότι «μόνο σε ένα μήνα (Μάϊος 2012), έντυπο που εμφανίζεται μάλιστα ότι πρόσκειται στον βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό και την Νέα Δημοκρατία ενώ αντιπολιτεύεται τον Γιώργο Παυλίδη που βεβαίως έχει και τις δικές του ευθύνες στο συγκεκριμένο «παιχνίδι» αφού μέχρι σήμερα ΣΙΩΠΑ και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, θέση, ελπίζοντας προφανώς να τον… «αγαπήσου» κι αυτόν κάποια από αυτά τα ΜΜΕ, καθώς τα υπόλοιπα τα λογαριάζει ούτως ή άλλως μαζί του…
Εισέπραξε 5070 Ευρώ+5420 Ευρώ = 10.490 ΜΟΝΟ από την Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας μέσα σε έναν μήνα και συγκεκριμένα τον μήνα Μάιο και πάλι μέσω των λεγόμενων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων! Και μάλιστα με την ένδειξη σε κάποιες αποφάσεις της Περιφέρειας, της κατηγορίας δαπάνες Περιφέρειας «εξωτερικός συνεργάτης & Υπηρεσίες!»
Αν τώρα στο ποσόν αυτό κανείς μέσα στο ίδιο έτος (2012) κι άλλες παρόμοια «έργα»όπως τα χαρακτήρισε και ο Δήμαρχος Ξάνθης στην απάντησή του στον «Μ», τότε η συγκεκριμένη εφημερίδα - εταιρεία του κυρίου Καρυπίδη μέσα σε ένα χρόνο εισέπραξε από την Περιφέρεια χιλιάδες Ευρώ που ακόμη δεν μπορέσαμε επακριβώς να  ολοκληρώσουμε!

ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Σήμερα λοιπόν ο «Μ» αποκαλύπτει ένα ακόμη  «έργο» Ευρωπαϊκού προγράμματος της Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013» που δόθηκε με ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ (!)  στον εκδότη – εργολάβο - ηλεκτρολόγο της εφημερίδας XanthiNews Σταύρο Καρυπίδη, προφανώς γιατί και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα έδωσε κ. Δήμαρχε τη Ξάνθης ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ την… καλύτερη προσφορά!  Μόνο που στη περίπτωση αυτή ήταν η… μοναδική! Δηλαδή δεν εμφανίζονται προσφορές από καταστήματα γάμων, ή βαπτίσεων κλπ.
-Και βέβαια ναι μεν επρόκειτο για «νόμιμο» (;) ΠΡΟΧΕΙΡΟ διαγωνισμό αλλά με έναν μόνο… διαγωνιζόμενο όπως τουλάχιστον φαίνεται από την απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης με την υπογραφή του κυρίου Γιαννακίδη!!!
Και με ποιο απλά λόγια, η Περιφέρεια ενισχύει «αδρά» συγκεκριμένα ΜΜΕ δημιουργώντας δυστυχώς και έναν αθέμιτο ανταγωνισμό με τα Περιφερειακά ΜΜΕ και στους 5 Νομούς (φανταζόμαστε και σε άλλους Νομούς γίνονται τα ίδια…) και  με την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αυτή ΠΡΑΚΤΙΚΗ σε τελική ανάλυση, «φιμώνει» την ίδια την ελευθεροτυπία και την ελεύθερη δημοσιογραφία και μάλιστα σε βάρος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ!!!
Φυσικά στις απανωτές αυτές αποκαλύψεις και καταγγελίες μας,  εντύπωση μας προκαλεί και η «σιωπή» του Συνδυασμού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και του Γιώργου Παυλίδη που ασχολείται μόνο με τα όσα λέει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης στις συνεδριάσεις του Επιμελητηρίου Ξάνθης, ενώ προς το παρόν ουδέτερη στάση κρατάει και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός για προφανείς λόγους, που γνωρίζει μόνο ο ίδιος… δεν αποκλείεται όμως να πάρει ΚΑΘΑΡΗ θέση, όπως το έχει αποδείξει σε πάμπολλες περιπτώσεις, ζυγιάζοντας με καθαρά μάτια την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
(Σ.Σ. Από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρο φυσικά δεν έχουμε καμιά απαίτηση, αφού ούτως η άλλως είναι ανύπαρκτος γενικά από τα τοπικά πολιτικά γίγνεσθε… κι έχει επαναπαυτεί στην εφήμερη πολιτική του δόξα!).

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Μ.-Θ. ΣΤΟ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΑΔΑ: Β49ΥΟΡΡΨ-ΑΒΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ –ΘΡΑΚΗΣ
Τμήμα Επιστημονικοτεχνικής Υποστήριξης & Υλοποίησης Προγραμμάτων
Κομοτηνή, 15/05/2012
Αρ. Πρωτ.: 1791

Θέμα : Έγκριση Πρακτικού-Εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού για την υλοποίηση της ενέργειας «Πληροφόρηση & Δημοσιότητα (Information & Publicity)» στο πλαίσιο του έργου «Cross-border transport CONNECTIONs and communications - the basis for improving quality of life in border areas / CONNECTIONs’» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013».

ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Μ.Θ.
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των άρθρων 190 έως 193 «Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης» του Ν. 3852/2010(ΦΕΚ87Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2. Τον Κανονισμό Οικονομικής Διοίκησης και Διαχείρισης των Περιφερειακών Ταμείων
Ανάπτυξης (αρθρ. 21 Υ.Α. 2141/ΦΕΚ78Β/04.02.1998).
3. Τις διατάξεις του ν.2286/1995 «Προμήθειες δημόσιου τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων (ΦΕΚ 19 Α’) όπως αυτός ισχύει.
4. Τις διατάξεις του ν.2362/1995 (ΦΕΚ Α’ 247) «περί Δημοσίου Λογιστικού, ελέγχου δαπανών του Κράτους και άλλες διατάξεις» και ειδικότερα τα άρθρα 83 έως 85 «Διαγωνισμοί – εξαιρέσεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
5. Τις διατάξεις του Π.Δ. 60/2007 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ (περί συντονισμού των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (ΦΕΚ 64 Α’) 6. Τις διατάξεις του Π.Δ.118/07 «Κανονισμός Προμηθειών Δημοσίου» (ΦΕΚ 150 Α’) 7. Την αριθ. 35130/739/9-8-2010 (ΦΕΚ 1291/11-8-2010 Β’) απόφαση του Υπουργού Οικονομικών με την οποία αναπροσαρμόζονται τα ποσά για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων που αφορούν προμήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων.
8. Τον Κανονισμό Προμηθειών του ΠΤΑ-ΑΜΘ.
9. Την με αριθμ. 14023/ΕΥΘΥ521-31/03/2010 (ΦΕΚ 415 12/4/2010 Τ.Β)
Υπουργική Απόφαση Διαχείριση Συστήματος και Ελέγχου των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του στόχου 3 «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία»,
10. Την εγκεκριμένη πρόταση του έργου με τίτλο ‘Cross-border transport CONNECTIONs and communications - the basis for improving quality of life in border areas / CONNECTIONs’ του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013.(εφεξής CONNECTIONs)
11. Την Αριθμ. Πρωτ. 1566-11/05/2011 (ΑΔΑ: 4ΑΘΛΟΡΡΨ-Δ) Απόφαση μας περί Έγκρισης Διάθεσης Πίστωσης για την υλοποίηση του έργου ‘CONNECTIONs’ του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013»,
12. Την υπ’αριθ. 869/23-02-2012(ΑΔΑ: ΒΟΖΖΟΡΡΨ-ΦΜ7) Απόφαση μας περί Συγκρότησης Επιτροπής Διενέργειας Πρόχειρων και Ανοικτών Διαγωνισμών που διενεργεί το ΠΤΑ ΑΜΘ στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
13. Την αριθ. 1722/08-05-2012 απόφασή μας (ΑΔΑ: Β49ΚΟΡΡΨ-ΥΥΨ), περί έγκρισης οικονομικής δαπάνης για την ανάθεση εργασιών για την υλοποίηση της ενέργειας «WP 2 – Πληροφόρηση & Δημοσιότητα (Information & Publicity)».
14. Την αριθμ. 1741/09.05.2012 απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ του ΠΤΑ-ΑΜΘ περί Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: Β49ΞΟΡΡΨ-Ν60).
15. Την προσφορά της επιχείρησης : - «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»
16. Το από 15.05.2012 Πρακτικό – Εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, αναφορικά με την αξιολόγηση των προσφορών και την ανάθεση στην Ανάδοχο εταιρεία.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
1. Εγκρίνουμε το από 15.05.2012 Πρακτικό – Εισήγηση της Επιτροπής Διενέργειας Πρόχειρων και Ανοικτών Διαγωνισμών για την υλοποίηση του έργου ‘CONNECTION’ σύμφωνα με το οποίο γίνονται αποδεκτά τα δικαιολογητικά της επιχείρησης «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ», για τους λόγους που αναφέρονται στο Πρακτικό, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.
2. Την κατακύρωση του αποτελέσματος του πρόχειρου διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, για την επιλογή αναδόχου της ενέργειας «Πληροφόρηση & Δημοσιότητα (Information & Publicity)» και Ανάθεση στην επιχείρηση «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ- ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» που εδρεύει στην οδό ΗΛΙΑ ΓΕΡΑΓΑ 13 - 67100 ΞΑΝΘΗ- Α.Φ.Μ.:046833840 - Δ.Ο.Υ. Α ΞΑΝΘΗΣ, για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου «Cross-border transport CONNECTIONs and communications - the basis for improving quality of life in border areas / CONNECTIONs’» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013 εντός των όρων και τεχνικών προδιαγραφών, η οποία στο εξής θα αποκαλείται Ανάδοχος των ανωτέρω υπηρεσιών.
Η δαπάνη για την εκτέλεση της προαναφερόμενης προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων εβδομήντα ευρώ(5.070,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και των προβλεπόμενων επιβαρύνσεων και δαπανών του αναδόχου για την πλήρη εκτέλεση του έργου, και των τυχόν υπέρ τρίτων κρατήσεων.
3. Για την εκτέλεση των υπηρεσιών ισχύουν τα όσα ειδικότερα αναφέρονται :
α)Στην υπ’αριθμ. 1741/09.05.2012 (ΑΔΑ: Β49ΞΟΡΡΨ-Ν60) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος,
β) Στην οικονομική προσφορά του Αναδόχου, όπου αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με την Διακήρυξη,
γ) Στο από 15.05.2012 Πρακτικό-Εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής διενέργειας του Διαγωνισμού.
4. Η διάρκεια για την παροχή των υπηρεσιών από τον Ανάδοχο ορίζεται ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012.
5. Η αμοιβή του Αναδόχου θα καταβληθεί σε δύο δόσεις : - Ποσοστό 50% επί του ποσού της σύμβασης, μετά την ολοκλήρωση των ενεργειών 2.2 και 2.3 έως και 30/06/2012 -Το υπόλοιπο ποσοστό 50% με το πέρας του έργου και την οριστική παραλαβή από την αρμόδια επιτροπή
Ο Ανάδοχος επιβαρύνεται με κάθε νόμιμη ασφαλιστική εισφορά και κράτηση υπέρ Νομικών Προσώπων ή άλλων Οργανισμών, η οποία κατά νόμο βαρύνει τον Ανάδοχο. Για την πληρωμή θα εκδοθεί το απαραίτητο νόμιμο παραστατικό/ δικαιολογητικό. Από το τιμολόγιο του Αναδόχου θα γίνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες κάθε φορά νόμους και σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Ο τρόπος καταβολής της πληρωμής μπορεί να αλλάξει ύστερα από πρόταση του υποψήφιου αναδόχου και σύμφωνη γνώμη της Αναθέτουσας Αρχής. Οι δαπάνες θα βαρύνουν τη συνιστώσα (2), κατηγορία δαπάνης «Εξωτερικοί συνεργάτες & Υπηρεσίες».
Κοινοποίηση :
- «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ –ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ»
Εσωτ.Διανομή:
- Φάκελος έργου
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Αριστείδης Γιαννακίδης
Περιφερειάρχης
Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ του ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Πληροφόρηση & Δημοσιότητα (Information & Publicity)» στo πλαίσιo του έργου «Cross-border transport CONNECTIONs and communications - the basis for improving quality of life in border areas / CONNECTIONs’» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013».

ΠΡΑΚΤΙΚΟ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Στην Κομοτηνή, σήμερα, την 15/05/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00’ π.μ., συνήλθε σε συνεδρίαση, στα Γραφεία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Κομοτηνή, Δ. Τσετινέ 7), η Επιτροπή Διενέργειας/Αξιολόγησης Προσφορών, που αποτελείται από τους κάτωθι :
1. Χρήστος Πάρτσιας, υπάλληλος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΑΜΘ, ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής, ως Πρόεδρος της Επιτροπής.
2. Συμεών Πετρίδης, αποσπασμένος υπάλληλος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης του κλάδου Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού με βαθμό Γ΄, ως τακτικό μέλος.
3. Δημήτρης Παπαλεξίου, υπάλληλος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Ξάνθης, ειδικότητα ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ως τακτικό μέλος.
Η ανωτέρω Επιτροπή συγκροτήθηκε με την αρίθ. 869/23-02-2012 Απόφαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να συγκεντρώσει τις προσφορές που αφορούν την αρίθ.
1741/09-05-2012 (ΑΔΑ: Β49ΞΟΡΡΨ-Ν60) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (www.pamth.gov.gr), στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (www.pexanthis.eu) και στον δικτυακό τόπο της Διαύγειας, να τις αποσφραγίσει, να αξιολογήσει τις αιτήσεις των συμμετεχόντων και να αξιολογήσει τις υποβληθείσες προσφορές του αναφερόμενου στο θέμα έργο.
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία επειδή από τα τρία μέλη της επιτροπής βρέθηκαν παρόντα και τα τρία, ξεκίνησε η συνεδρίαση με το παρακάτω θέμα:
«Αξιολόγηση φακέλων Προσφορών της αρίθ. 1741/09-05-2012 (ΑΔΑ: Β49ΞΟΡΡΨ-Ν60) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».
Η Επιτροπή παρέλαβε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης συνολικά μία (1) προσφορά, η οποία υποβλήθηκε εμπρόθεσμα μέχρι την 15/05/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00’ – ημερομηνία και ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και ήταν η εξής:
Α/Α ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
1 Εκδόσεις - Γραφικές-Τέχνες - Εκτυπώσεις «Σταύρος Καρυπίδης» 1791/15.05.2012 ΗΛΙΑ ΓΕΡΑΓΑ 13-67100 - ΞΑΝΘΗ
Στη συνέχεια προχώρησε στην αποσφράγιση της προσφοράς και τον έλεγχο του περιεχομένου αυτής. Συγκεκριμένα : Η επιτροπή έχοντας υπόψη τις προδιαγραφές που αναλύονται στη Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του παρόντος διαγωνισμού, έκρινε ότι οι προδιαγραφές της προσφοράς της εταιρείας Εκδόσεις – Γραφικές – Τέχνες - Εκτυπώσεις «Σταύρος Καρυπίδης» είναι σύμφωνες με τις τιθέμενες από την Πρόσκληση προδιαγραφές και επαρκούν για τις ανάγκες του Διαγωνισμού. Η Οικονομική προσφορά του διαγωνιζόμενου ανέρχεται στο ποσό των πέντε χιλιάδων εβδομήντα ευρώ (5.070,00 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Κατόπιν τούτων η Επιτροπή διενέργειας του Διαγωνισμού εισηγείται την ανάθεση της ενέργειας «Πληροφόρηση & Δημοσιότητα (Information & Publicity)» για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου με τίτλο «Cross-border transport CONNECTIONs and communications - the basis for improving quality of life in border areas / CONNECTIONs’» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013» στην εταιρεία «Εκδόσεις-Γραφικές-Τέχνες-Εκτυπώσεις Σταύρος Καρυπίδης» και για ποσό που δεν θα υπερβαίνει το ύψος των πέντε χιλιάδων εβδομήντα ευρώ (5.070,00 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Το παρόν πρακτικό υπογράφεται από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού.
Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης
ΤΑ ΜΕΛΗ
Χρήστος Πάρτσιας
Συμεών Πετρίδης
Δημήτρης Παπαλεξίου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »