*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

Με τους XanthiFans στον Πανιώνιο, για την… ΕΥΡΩΠΗ ρε γαμ…!

12 Απριλίου


Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και η SKODA Ξάνθη βρίσκεται στο κόλπο της πεντάδας και της εξόδου στην Ευρώπη!!! Αποδεικνύοντας ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ…Ακόμη και τα…..ακατόρθωτα!!

Το πιο ουσιαστικό όμως μήνυμα για το δύσκολο και τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας…
Οι φίλαθλοι λοιπόν της Ξάνθης, δεν θα την αφήσουν μόνη της σε αυτή την προσπάθεια, καθώς οι XANTHIFANS διοργανώνουν εκδρομή την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, όπου η Ξάνθη θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο.
Ξημερώματα της Κυριακής 6 με 7 το πρωί, θα αναχωρήσει το λεωφορείο, το οποίο μάλιστα μισθώνει η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, ή από την πλατεία Ελευθερίας ή από την Κεντρική Πλατεία ή από το παζάρι (ακόμη δεν καθορίστηκε το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης).
Μάλιστα για τους φιλάθλους που θα ακολουθήσουν την ομάδα μας στη Νέα Σμύρνη θα υπάρξουν και κάποιες διευκολύνσεις και παροχές όπως φαγητό αλλά και κάποια εισιτήρια τα οποία θα διαθέσει η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή των XANTHI FANS στο τηλέφωνο του συλλόγου: 25410 64046.
Σημειώνεται ότι  θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο στην θύρα 8 του γηπέδου του Πανιωνίου για τους μεμονωμένους φιλάθλους της Ξάνθης, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 15-20 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο σύνδεσμος φιλάθλων XanthiFans διοργανώνει εκδρομή στη Νέα Σμύρνη, για τον αγώνα της ΑΟΞΑΡΑΣ μας με τον Πανιώνιο. Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Απριλίου Εγγραφές και πληροφορίες στον σύνδεσμο».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Αμέσως μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και αφού πρώτα έχει ξεκαθαρίσει το τι έχει πετύχει η ομάδα, θα γίνουν οι συζητήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Χρήστο Πανόπουλο για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες εξακολουθούν να παραμένουν πάντως μοιρασμένες και σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος δεν έχει εκδηλώσει ακόμα τις προθέσεις του, για το αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα ή θέλει να δοκιμάσει αλλού την τύχη και τις φιλοδοξίες του…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »