*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Απριλίου

Όταν η δημοσιογραφία γίνεται..."νούμερα" και υποκαθιστά ρόλους πολιτικών, κομμάτων και φορέων...

07 Απριλίου


«Νούμερα» και….νούμερα!Και πως ο 3000 κόσμος, έγινε...χίλια άτομα δια της, εις άτοπον απαγωγής!»
 Όταν η γελοιοποίηση της δημοσιογραφίας σπάζει κάθε ρεκόρ, τότε αντιλαμβάνεστε γιατί οι αναγνώστες δεν έχουν σε καμιά εκτίμηση τα λεγόμενα διαδικτυακά μέσα (αλλά και στα υπόλοιπα εμφανώς)!!!
Προσέξτε λοιπόν το αληθές του ψευδούς…
Στο δικό του ηλεκτρονικό Μέσον XanthiPress ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, κεντρικός ομιλητής του «χαβαλέ-συλλαλητηρίου» του Σαββάτου, έγραψε επί λέξει τα παρακάτω:
«Ήταν η μεγαλύτερη πορεία που έχει καταγραφεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας. Πάνω από 2.500 κόσμου, ενδεχομένως 3.000, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, όλων των πολιτικών και επαγγελματικών χώρων, βρέθηκαν στην πόλη και διαδήλωση ενωμένοι απέναντι στο ρατσισμό της Χ.Α. και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού ή απολίτικου μορφώματος. Αφορμή για την πορεία υπήρξε η επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον 30χρονου μουσουλμάνου στην Κεντρική Πλατεία και η τρομοκράτηση μαθητών φροντιστηρίου και θαμώνων καφέ γύρω από την καταγωγή τους. Ξεκίνησε από μια ιδέα του βουλευτή Ζεϊμπέκ Χουσείν και αγκαλιάστηκε από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ»
-Με απλά λόγια, οι συγκεντρωθέντες κατά των έναν εκ των Οργανωτών του συλλαλητηρίου του Ζεϊμπέκ, ήταν ακόμη και…3000!!
….
ΤΙ  ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ SITEtvxs
Προσέξτε όμως τι «μετέδωσε ο ίδιος ο Γ. Σιδηρόπουλος στο Sitetvxs» και την ανταπόκριση που έδωσε εκεί:
"Η ειρηνική πορεία, στην οποία συμμετείχαν από κοινού Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθούν επεισόδια και αποτέλεσε απάντηση «απέναντι σε όσους δυναμιτίζουν το κλίμα και προσπάθησαν να αποτρέψουν τη διαδήλωση», ανέφερε στο "tvxs" o Γιάννης Σιδηρόπουλος.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διαδηλωτές ξεπέρασαν κατά πολύ τα 1.000 άτομα.
Την οργάνωση αντιρατσιστικής πορείας είχε προτείνει, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Καναλιού 6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν κλπ»
-Συγκρίνετε τα δύο ρεπορτάζ του ΙΔΙΟΥ «αντικειμενικού» δημοσιογράφου και κρίνετε…..πως τα 2.500 κόσμο έγιναν στο XanthiPress ενδεχομένως και..3000 κόσμο και στο τέλος κατέβηκαν στο site Tvxs δια της, εις άτοπον απαγωγής στα 1000 άτομα»!
(Σ. Σ. Πάντως και το TRT  τους Τουρκίας όσο και το Rumeli TV μίλησαν για 3000 κόσμο...συμφωνώντας με την πρώτη εκτίμηση του Σιδηρόπουλου...) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »