*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

05 Απριλίου


*Επιμέλεια: Μαρία Παπαδοπούλου.
*Την Mητρόπολη Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκες την περασμένη Τρίτη ο νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων συνοδευόμενος από λαϊκούς συνεργάτες του. Ο Σεβασμιώτατος Μαρωνείας έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο, όπου και είχαν συνομιλία για τα θέματα της νέας του Επαρχίας και τις σχέσεις και την συνεργασία των δύο όμορων Μητροπόλεων.
......
*Το Δίκτυο Λόγου και Πράξης, οι εκδόσεις «Σπανίδη» και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σας καλούν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, σε μια φιλική ζεστή βραδιά ποίησης και μουσικής. Η βραδιά οργανώνεται με την ευκαιρία της Ημέρας Ποίησης και είναι αφιερωμένη σε νέους δημιουργούς.
Θα παρουσιαστούν οι πρώτες ποιητικές συλλογές της Χάρης Καρακατσάνη «Κύκλοι Ζωής και Έρωτα» και του Γιάννη Αντωνιάδη «Χνάρια», που θα διαβάσουν ποιήματά τους. Επίσης ποιήματά τους θα απαγγείλουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Σαμπρή Χατζηιμπράμ και Μαρία Μουσοπούλου.
Στη συνέχεια θα διαβάσουν ποιήματά τους η Ελένη Δημητριάδου Εφραιμίδου, ο Θανάσης Μουσόπουλος, ο Τάσος Συμεωνίδης, ο Γιώργος Κωτούλας και ο Κώστας Ταβουλτσίδης.
......
*Επίσης ο Ξανθιώτης τροβαδούρος της αγάπης Μπάμπης Κούκος θα στολίσει ζωντανά την ποιητική βραδιά, ενώ μια μικρή δεξίωση με τη συνοδεία κρασιού θα κλείσει το Μουσικοποιητικό Συμπόσιο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του κτήματος "Βουρβουκέλη".
.......

*Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Χατζηστεφάνου, μέλη του QLS (Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών) αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά με έμπρακτο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τους γονείς των μαθητών τους, σας προσκαλούν σε ένα συνέδριο αφιερωμένο στις αξίες της γονεϊκότητας και του ρόλου του γονέα στη σύγχρονη εποχή.
Με το διακριτικό τίτλο «γοΝΕΑ ΜΕΡΑ», το QLS σας προσφέρει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, ένα δυναμικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ομιλιών, μέσα από το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, να ενημερωθείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους, γνώσεις και πρακτικές που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας!
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Εξασφαλίστε τη δική σας θέση κάνοντας κράτηση!
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 28ης Οκτωβρίου 201, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2541063680
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
.......

*Κάτι ιδιαίτερο... Το Oxyzen υποδέχεται τους MOONWALK JAZZ TRIO
το Σάββατο 6 Απριλίου στις 22:00.
……
*Ένα παιδί περιμένει… ΕΣΕΝΑ για να κάνει Ανάσταση», είναι ο τίτλος της Δράσης που θα υλοποιήσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, στην Κομοτηνή, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν είδη και να γίνουν πασχαλινά δέματα για τα εκατό παιδιά που στηρίζει υλικά και ψυχολογικά το κέντρο.
....
*Μια άλλη δράση που θα υλοποιηθεί είναι οι ενημερωτικές συναντήσεις των Δασκάλων στα Δημοτικά Σχολεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κέντρο δρα σε δύο διαφορετικά επίπεδα, αυτό της συστηματικής εξασφάλισης αγαθών στις οικογένειες, που υποστηρίζει, ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά, αλλά και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών. Μάλιστα δέχεται και προσφορές ειδών για τα παιδικά χωριά ΣΟΣ και χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Νιάρχου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »