*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

10 Απριλίου


Η χειμερινή Season κάπου εδώ έφτασε στο τέλος της ....!!
Έτσι λοιπόν το καλύτερο RnB® party της πόλης την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4 υπόσχεται να σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις εν'όψη των ανανεωμένων καλοκαιρινών event ...!!
Glamorous Project Presents:
SEASON CLOSING RnB PARTY ★
Music | RnB | a little HOUSE |
at dexx : Dj Alex*M
Ώρα προσέλευσης REZERVE 23:00 !!!
EΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΝΟS ENERGY DRINK
HOSTED by : GLAMOROUS PROJECT

…………..

Άλλο ένα πάρτι διοργανώνει αύριο το cafebarEMBARGO”.
Αυτή τη φορά σε συνεργασία με την μπύρα BUDWEISER διοργανώνει «BUDWEISER PARTY»
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

…………

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τέσσερα παιδιά. Ζούσαν σε μέρη διαφορετικά κι άκουγε το καθένα αλλιώτικα παραμύθια. Όταν μεγάλωσαν, συναντήθηκαν τυχαία σε μια κατασκήνωση παραμυθιού στη Ζάκυνθο. Άκουσαν πολλά λαϊκά παραμύθια από τον παραμυθά Δημήτρη Αβούρη κι έγραψαν και δικά τους.
Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 11.30 π.μ. θα αφηγηθούν κάποια από αυτά στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Ελάτε κι εσείς να τα ακούσετε, να συμμετέχετε κι ας γίνει το παραμύθι αφορμή να ζήσουμε όλοι καλύτερα!
Κυριακή 21 Απριλίου 2013, 11.30 π.μ.
Η αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιείται και φιλοδοξεί να καθιερωθεί, από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.
Ελάτε όλοι στην Καπναποθήκη «Π», στην Ξάνθη.

…………..

Σάββατο 18 (16:00-21:00) και Κυριακή 19 Μαΐου 2013 (11:00-16:00)
Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Ψυχοθεραπείας Gestalt με τίτλο: «Επιλογή, ευθύνη, αποδοχή: Ελευθερία».
Συντονίστριες: Σεχλίδου Σταυρούλα, ψυχολόγος (Παν/μιο Κρήτης), ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Κατσικίδου Μαρίνα, ψυχολόγος (Α.Π.Θ), ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Κόστος συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα 60 €, τιμή συμμετοχής για φοιτητές, ανέργους και μαθητές του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης: 50 €.
Πληροφορίες, συμμετοχές: 6947605065, ssechlidou@gmail.com, Σταυρούλα Σεχλίδου, Ψυχολόγος, Κοιν. Λειτουργός, Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt και στα τηλέφωνα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 25410-26635, 25410-29282.

…………

Η ταβέρνα το «ΚΤΗΜΑ», στο 4ο χλμ Ξάνθης – Πόρτο Λάγος, μας περιμένει κάθε Σάββατο να διασκεδάσουμε και να ταξιδέψουμε παρέα με τις μουσικές επιλογές του DJ Βασίλη Μπουζούρη, με πλήρες μενού και μια φιάλη κρασί ανά 4 άτομα στη μοναδική προσφορά 12 ευρώ / menu!
Για να κλείσετε τραπέζι τηλεφωνήστε στο 25410 21010.
Υπεύθυνοι καταστήματος Παναγιώτης και Τάσος Κουμουλίδης.

………..

Άρχισαν οι εγγραφές για την περίοδο της Άνοιξης 2013 της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ν.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ. του τμήματος Κεραμωτής με τα μαθήματα να ξεκινούν στις 13 Απριλίου.
Η Σχολή του Ν. Ο. Καβάλας προσφέρει στους εκπαιδευόμενους πρακτική και θεωρητική κατάρτιση, που τους δίνει τη δυνατότητα να κυβερνήσουν με άνεση και ασφάλεια ένα ιστιοφόρο και να ταξιδέψουν στην ανοιχτή θάλασσα.
Οι μαθητές μυούνται στη ναυτική τέχνη μαθαίνοντας ναυτική ορολογία, κανόνες ναυσιπλοΐας, ναυτικούς κόμπους, ρυθμίσεις πανιών, χειρισμό του σκάφους, εύρεση και χάραξη πορείας, αγκυροβόλια, στοιχεία μηχανολογίας, μετεωρολογίας κ.λπ. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης και τις προβλεπόμενες εξετάσεις, η Σχολή του Ν. Ο. Καβάλας απονέμει Δίπλωμα Κυβερνήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Έφορου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του τμήματος Κεραμωτής Γκριτζελάκη Χριστόφορου 6972054346

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »