*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

10 Απριλίου


Ο Δήμος Αβδήρων σε συνεργασία με τον Υποστηρικτικό Μηχανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει την Πέμπτη 11-04-2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Σημάντρων  Ημερίδα με θέμα «Ποιότητα Ζωής στις Αγροτικές Περιοχές και Διαφοροποίηση της Αγροτικής Οικονομίας – 2η Προκήρυξη Ιδιωτικών Επενδύσεων, Άξονας 3 ΠΑΑ 2007 -2013».
......
*Με ποινή φυλάκισης 18 μήνες (εξαγοράσιμη) και χρηματικό πρόστιμο 5.500 ευρώ καταδικάστηκε ο 77χρονος που πυροβόλησε στο χωριό Πλατανότοπος Καβάλας στις 20 Ιανουαρίου τον σκύλο του γείτονα του. Ο Κώστας Γιτίσογλου πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Καβάλας  «Ο Αίσωπος» επικοινώνησε με το www.zoosos.gr για να μας ενημερώσει για τα καλά νέα.
Και αυτή η καταδικαστική απόφαση που επέβαλε στις 28/3 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας λειτουργεί παραδειγματικά προς εκείνους, οι οποίοι θεωρούν ότι το αντριλίκι και τα κουμπούρια χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν… και όποιον πάρει ο χάρος…
Φυσικά ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Πηγή: www.zoosos.gr
......
*Η άνοιξη μπήκε με βήμα ταχύ και φυσικά η εποχή της καλής ρετσίνας, έφτασε... Προτιμήστε και ζητήστε με φανατισμό την Ξανθιώτικη παραδοσιακή ρετσίνα ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Πίνεται παγωμένη και έχει την υπογραφή Μανίτσα!
Απαιτείστε την... διότι σίγουρα θα σας ανεβάσει το κέφι και την διάθεση.
......
*Μετά το «The Christmas tour», εμφανίσεις σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη και τo event - σταθμό στην πορεία τους στο φετινό καρναβάλι με θεματολογία rock 'n roll-disco-Greek 60's, η μουσική ομάδα επιστρέφει στη σκηνή του Ano-kato που τόσο αγαπά δίνοντας όλο της τον εαυτό για την δική σας καλοπέραση για άλλη μία φορά!
Ανανεωμένο πρόγραμμα, αυθεντικός oldie rock 'n' roll ήχος και υπέροχα cocktails σας περιμένουν αυτήν την  Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 στο AnoKato Bar εκπέμποντας μόνο αγάπη και θετική ενέργεια με στόχο τη δική σας διασκέδαση!..
Be there!..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
……
*Το 2ο Ανταλλακτικό- Χαριστικό Παζάρι διοργανώνει την Κυριακή, 14 Απριλίου, η Ανοιχτή Συνέλευση Ορεστιάδας. Το “Παζάρι” θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο της Πρόκου, απέναντι από την κεντρική πλατεία της πόλης. Παράλληλα, θα γίνεται και συγκέντρωση ειδών προσωπικής υγιεινής,
κυρίως, για τους 260, περίπου, κρατούμενους μετανάστες στο Κέντρο Κράτησης του Φυλακίου, καθώς υπάρχουν μεγάλες ανάγκες σε διάφορα είδη όπως σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, απορρυπαντικά αλλά και σε ρούχα, παπούτσια, γραφική ύλη κ. α.
......
*Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο πάρκο της Οινόης, προκυρήσσει ο δήμος Ορεστιάδας. Η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωϊ της Τρίτης, 16 Απριλίου, στο δημοτικό κατάστημα. Η διάρκεια της εκμίσθωσης έχει οριστεί από 01-05-2013 έως τις 30-04-2018, και κατώτατο όριο προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 350€ για κάθε μήνα του πρώτου μισθωτικού έτους. Το μίσθωμα των ετών των επόμενων του πρώτου έτους, θα αναπροσαρμόζεται ετησίως με 4% επί του μηνιαίου μισθώματος του εκάστοτε προηγούμενου μισθωτικού έτους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »