*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Απριλίου

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ

09 Απριλίου

*Ποιος κέρδισε τελικά από το συλλαλητήριο του Χουσεϊν στη Ξάνθη; Μα η... Τουρκία και η Άγκυρα, αφού το συλλαλητήριο αποτέλεσε και μια... «ομολογία»... καταπίεσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελληνική Θράκη κι άντε να αποδείξεις τώρα ότι... δεν είσαι ελέφας!
-Ή ότι εμείς οι Έλληνες δεν δέρνουμε και δεν ξυλοκοπούμε αθώους πολίτες, επειδή είναι... μουσουλμάνοι που «αυτοχαρακτηρίζονται» Τούρκοι!
…..
*Φυσικά κέρδισαν και οι ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ από την ιστορία της Ξάνθης, γιατί τέτοια «διαφήμιση» και από τόσα μάλιστα Βαλκάνια και Τουρκικά ΜΜΕ, σε άλλη περίπτωση θα την πλήρωναν και ακριβά μάλιστα...!!!  
......
*Κι όσο για την υποκατάσταση ρόλων (που ανήκουν σε πολιτικούς ή εκπροσώπους φορέων) από συγκεκριμένους δημοσιογράφους...;
Ψιλά γράμματα...
-Αφού το αποδέχτηκαν ένας πρώην Υπουργός, βουλευτές, Δήμαρχοι κλπ σε μας δεν πέφτει λόγος!
......
*Και ο θετικός επίλογος για το συλλαλητήριο - χαβαλέ του Σαββάτου;
-Τώρα που η ΒΙΑ, ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ο Φασισμός (ο ακροδεξιός εννοείται) «αποδοκιμάστηκε» τόσο έντονα στη πόλη μας... από χθες κοιμόμαστε όλοι πιο ήσυχοι... και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
-Κόκκινοι, πράσινοι, γαλάζιοι, μαύροι, φασίστες, αντιφασίστες, κρυπτοφασίστες, αναρχικοί, κρυπτοαναρχικοί...! Όπου κι αν ανήκουμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »