*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Απριλίου

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ

05 Απριλίου


*Συνεδρίασε χθες η Ποιότητα Ζωής υπό την Προεδρία του Δημάρχου Ξάνθης και μεταξύ των άλλων, στα προ ημερησίας διάταξης θέματα , ετέθει ως θέμα και το αυριανό συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ και του Ζεϊμπέκ…
-Ποια ήταν η θέση του Δημάρχου Ξάνθης;
Απάντησε ότι ο Δήμος Ξάνθης δεν είναι ενημερωμένος από κάποιον φορέα για κάτι τέτοιο και δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση για συμμετοχή του Δήμου ενώ ο ίδιος είπε ότι το Σάββατο θα λείπει από την Ξάνθη για προσωπικούς λόγους!!!
-Ερώτημα της στήλης. Τότε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης που ήταν παρόν στην σύσκεψη της Τετάρτης στον «Ορφέα» ποιόν…εκπροσωπούσε;
-Δηλώνοντας μάλιστα ότι ο Δήμος θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο!;;; Τον εαυτό του;
…..
*Και ενώ λοιπόν ο Δήμαρχος δήλωνε αυτά χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ουσιαστικά την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Δήμου στο αυριανό συλλαλητήριο, διαβάστε τι έγραφε ο Σιδηρόπουλος στο ρεπορτάζ του τονίζοντας ότι παρίστατο στη σύσκεψη ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης:
«Τελικώς με ομόφωνη απόφαση, οι φορείς προχωρούν στην πραγματοποίηση της μεγάλης αντιρατσιστικής πορείας το Σάββατο στις στη 1μ.μ. με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία κλπ»
-Ομόφωνα; Και τότε γιατί ο Δήμαρχος άδειασε χθες εν ψυχρώ τον Μπένη; Αντί να στηρίξει την ομοφωνία του; ;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »