*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Ο εργολάβος Κ.Χ.Σ των Κιμμερίων και ο Σιδηρόπουλος…!

18 Απριλίου


Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το χθεσινό «ξεδόντιασμα» εργολάβου της πόλης που συνελήφθη με χρέη 700.000 Ευρώ στο δημόσιο, από τον δημοσιογράφο και παράλληλα εταίρο-μονωτή της εταιρείας Intermonosis
Προσέξτε λοιπόν τι επακριβώς έγραψε το αστυνομικό δελτίο:
«Συνελήφθη στις 17-4-2013 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 47χρονος ημεδαπός, εργολάβος, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 699.754,96 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης»
-Και προσέξτε την ίδια είδηση πως  την παρουσίασε ο εταίρος της εταιρείας Intermonosis Γιάννης Σιδηρόπουλος που κατά τα άλλα «κραυγάζει» για τα…προσωπικά δεδομένα…!
«Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 47χρονος ημεδαπός, εργολάβος, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου K.Χ.Σ., έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 699.754,96 ευρώ.  Η έδρα του συγκεκριμένου εργολάβου είναι τα Κιμμέρια αλλά δραστηριοποιούταν σε όλη την Ξάνθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.»
-Μα απλά λόγια, πλήρης ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ του εργολάβος…Έδρα τα Κιμμέρια αλλά δραστηριοποιείται σε όλη την Ξάνθη με τα αρχικά Κ.Χ.Σ!!!
-Κύριε Γκοδοσίδη μπορούμε να ρωτήσουμε, πως γνώριζε τις λεπτομέρειες αυτές ο κ.Γ. Σιδηρόπουλος για τον κύριο….Κ.Χ.Σ;; Περιμένουμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »