*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ "Μ"-ΠΟΙΟΙ "ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ| ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;

04 Απριλίου
Ιβάν, διώξε όλους τους τεμπέληδες, τους υψηλόμισθους και τους εγκάθετους της Τουρκικής SEBA, κάνε νέες προσλήψεις και προχώρα!
Έντονη αίσθηση απο τις αποκαλύψεις του "Μ". 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΚΑΠ Κώστας  Γαβριηλίδης προσπάθησε βέβαια να δικαιολογήσει την σημερινή συνέλευση του Σωματείου του (στις 11 το πρωϊ...), λέγοντας οτι "γίνεται δήθεν για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων που είναι απλήρωτοι εδώ και 2-3 μήνες κι όχι για να απεργήσουν εκβιάζοντας έτσι το νέο αφεντικό.", ωστόσο δεν μας έπεισε. γιατί οι πληροφορίες μας επιμένουν οτι, επιχειρείται απο το ξεκίνημα και πριν αναλάβει ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ επίσημα την ΣΕΚΑΠ και πέσουν οι υπογραφές, να αποθαρρυνθεί ο "βασιλιάς του καπνού" ώστε να αποσύρει το ενδιαφέρον του, προκειμένου ν' ανοίξει ο δρόμος για την Τουρκική SEBA!
Απο την πλευρά του ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ διαμήνυσε ήδη προς όλες τις κατευθύνσεις οτι, "θα αυξήσει το υπάρχων προσωπικό, όσοι όμως έμαθαν επί τόσα χρόνια τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλέψουν θα δουν την πόρτα της εξόδου..."!
Ωστόσο έντονη αίσθηση έχει ήδη δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία απο την προσπάθεια ορισμένων που με κάθε τρόπο επιχειρούν έστω την ύστατη στιγμή,  να "βάλουν"στο παιχνίδι εκ νέου την Τουρκική SEBA! 
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν οτι ήταν τόσο σίγουροι οι τοπικοί μειονοτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ οτι "η Τουρκική εταιρεία θα αναλάβει την ΣΕΚΑΠ", που εδώ και λίγες μέρες, μουσουλμάνοι πήγαν στο γραφείο προσωπικού με αιτήσεις...πρόσληψης στην εταιρεία!!!! Μάλιστα με άνωθεν εντελώς υψηλόμισθων στελεχών της διοίκησης απο την Αθήνα, τους δόθηκε εντολή να παίρνουν τις...αιτήσεις!
Ο "Μ" παρακολουθεί προσεχτικά τις εξελίξεις και απλά μειδιά με τα όσα συμβαίνουν, αφού κάποιοι είχαν καλομάθει με τους υψηλούς μισθούς και τις υψηλές θέσεις τόσα χρόνια και φαίνεται πως δεν τους αρέσει καθόλου που θα μείνουν χωρίς ρόλους....Αλλά θα τους περάσει και τα νέα τους "παιχνίδια", δεν θα περάσουν στην τοπική κοινωνία που γνωρίζει πολύ καλά ποιοί ευθύνονται και για την σοβαρή κατάντια της εταιρείας...
Ως εδώ ήταν...Σύντομα μια νέα σελίδα ανοίγει για την ΣΕΚΑΠ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »