*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ! Μόνο ΙΧ θα μπαινοβγαίνουν από τον Τουριστικό δρόμο!

10 Απριλίου


Πρώτη ΝΙΚΗ Στέλιου Μωραϊτη και Επιμελητηρίων, μετά την κινητοποίηση της Κυριακής κατά του Παραεμπορίου
Οι αγώνες δεν καταχτιούνται και δεν δικαιώνονται από τους απόντες και κυρίως δεν γίνονται με… άρθρα, πολυσέλιδες ανακοινώσεις και ανέξοδη προβολή…
Αυτό το τελευταίο το απευθύνουμε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου που με την αιτιολογία ότι... απουσίαζε, όρισε ως εκπρόσωπό του για το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Χρυσούλα Γρηγορίου.
Που ωστόσο στάθηκε ως… Πρόεδρος και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν μπροστάρισσα και δίπλα στους συναδέλφους τους…
Χθες λοιπόν μετά την κινητοποίηση κατά του παραεπορίου των Επιμελητηρίων, Ομοσπονδιών και Εμπορικών συλλόγων από το Κιλκίς μέχρι την Ορεστιάδα, ήρθε για την ΞΑΝΘΗ το πρώτο σκληρό χτύπημα στο ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ αφού
απαγορεύεται πλέον από την δίοδο του Αγίου Κωνσταντίνου Βουλγαρίας, η είσοδος-έξοδος φορτηγών!!!
Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μεγάλη νίκη, το πρώτο ουσιαστικό χτύπημα στο παραεμπόριο. Που πιστώνεται φυσικά πρώτα στον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη και στη συνέχεια τους συναδέλφους του Προέδρους των ΕΒΕ Δράμας και Ροδόπης και φυσικά τους Γρηγορίου Χρυσούλα και Μίλκογλου του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης.
Συγκεκριμένα από χθες το πρωί με επίσημη πλέον βούλα, απαγορεύεται να περάσει οτιδήποτε φορτηγό αυτοκίνητο αλλά μόνο ΙΧ επιβατικά κι αυτά μέχρι δύο τόνους μικτού βάρους και 1.8 μέτρων φάρδους και τίποτα άλλο!
Όπως άλλωστε αναγράφονταν στην είσοδο του τουριστικού δρόμου, δρόμου ένθεν….αλλά δυστυχώς γράφανε Πολιτεία και οδηγοί στα παλιά τους υποδήματα!!!
ΗΔΗ ενημέρωσε χθες τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης για τις σοβαρές εξελίξεις και φυσικά το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με ανθρώπους του, προσέχει πλέον στο να τηρηθεί η νομιμότητα…
Τουριστικός δρόμος και τον είχαν μετατρέψει σε δρόμο…παραεμπορίου ορισμένοι με την ανοχή όλων των Κυβερνήσεων. ΑΙΣΧΟΣ όμως και τέλος με όλες αυτές τις καραμπινάτες παρανομίες.
Η πρώτη νίκη κερδήθηκε, ο αγώνας συνεχίζεται!…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »