*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Σεμνά και Ταπεινά

30 Απριλίου


*Του είπα του Δημάρχου Ξάνθης και στην «Ανοιχτή γραμμή»… Δεν φταις εσύ! Ντρέπομαι με τον εαυτό μου πού από το 1990 σου δίνω ΨΥΧΗ κι εσύ δίνεις απευθείας αναθέσεις στους αντιπάλους μου, γιατί νομίζεις ότι έτσι θα με εξοντώσεις…!
……
*Οι Αφοί Σιδηρόπουλοι με εταιρείας που ασχολείται με… μονώσεις παίρνουν απευθείας αναθέσεις για… μεταφορές-μετακινήσεις δημοσίων υπηρεσιών!
Κι ο Καρυπίδης ως γραφικές… τέχνες και εκτυπώσεις, με παίρνει απευθείας αναθέσεις για την διοργάνωση… ημερίδων για τους νέους αγρότες!!!
Η οποία ημερίδα σύμφωνα με το ΔΙΑΥΓΕΙΑ έπρεπε να διοργανωθεί έως 30 Απριλίου 2013, δηλαδή σήμερα…
……
*Ρωτάω λοιπόν τον αντιδήμαρχο Σταυρούπολης Κυριάκο Παπαδόπουλο ποιος υπέγραψε το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ με τον Καρυπίδη αντ’ αυτού του Δημάρχου Ξάνθης, έναντι μόνο….4.895.40 και τι μου απαντάει!
-Ο… Μπένης!!!
……
*Εκεί δηλαδή που τον είχε στα δικαστήρια με αγωγές, τώρα του δίνει και απευθείας αναθέσεις και μάλιστα ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παίρνει τέτοιες αναθέσεις ως εταιρεία!!!
-Ένας Εισαγγελέας για τον Δήμο Ξάνθης. Να ασχολείται μόνο με τα έργα τους! Γιατί οι άνθρωποι όχι μυαλό, αλλά κάθε μέρα γίνονται και πιο θρασείς!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »