*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

12 Απριλίου


*Συνεχίζει ο Τσέπελης στην ΔΕΥΑΞ με την υπογραφή πάντα της διευθύντριας Μαρίας Λυκίδου, να ενισχύει τους «φίλους» του στα τοπικά ΜΜΕ δια μέσω... άλλων συγγενικών τους εταιρειών!
Το συγκεκριμένο θέμα το είχαμε αποκαλύψαμε τον Φλεβάρη και επιβεβαιώθηκε από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ δύο μήνες μετά, δηλαδή στις 9 Απριλίου 2013!
......
*Φυσικά η Μαρία Λυκίδου είναι ναι μεν η υπογράφουσα, ηθικός αυτουργός όμως αυτής της πρακτικής, είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, φυσικά με την «σιωπή» και την πλήρη «ανοχή» της αντιπολίτευσης και την ΠΛΗΡΗ κάλυψη του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη... Κι ο νοών νοείτω.
......
*Το ποσόν της νέας απευθείας ανάθεσης αυτή τη φορά από την Μαρία Λυκίδου, είναι της τάξεως των 5.480,88 Ευρώ στην εταιρεία μονώσεων των αδελφών Σιδηρόπουλοι...! Συμπτωματικώς... όπως το γεύμα εργασίας που έγινε σε ταβέρνα των Κιμμέριων με εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ και της ΔΕΥΑ Κομοτηνής!
......
*Ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης δηλαδή αφίσες και προσκλήσεις συνεχώς στην Τυποεκδοτική του Σιδηρόπουλου... κι ο Τσέπελης μονώσεις κι ότι άλλο μπορεί στην ίδια οικογένεια (ο πατήρ είναι και τοπικός σύμβουλος στη Σταυρούπολη) και φυσικά η στήριξη από τα Μέσα των αδελφών (Κανάλι 6, Τόλμη Xanthi Press παντελώς... αυθόρμητη!)
-Κατά τα άλλα, για όλα έφταιγε η... «δεντροφύτευση» του Αγκόρτσα!
......
*Συμπέρασμα... Πας λοιπόν μη... λιβανίζων την εξουσία των κυρίων Λάκη Στυλιανίδη, Δημήτρη Μπένη και Φώτη Καραλίδη, απομονώνεται και πολεμιέται με τον τρόπο αυτό!
-Ωστόσο σημασία έχει ότι έχουν γνώσει οι φύλακες και τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι...
......
*Κι ένα αποκαλυπτικό. Μου λέει δημοτικός σύμβουλος για την προχθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ότι Χρίστος Πούλιος και Δημήτρης Μπένης, ούτε να ανήκανε στην ίδια παράταξη, θα έδειχναν τέτοιες αγάπες...
Με τον αντιδήμαρχο να απολογείται στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακόμη και για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου μέχρι 15.000 κι ότι πρώτα παίρνουν προσφορές απ’ όλους και μετά... αποφασίσουν!
......
*Φανταζόμαστε βέβαια ότι κάπως έτσι γίνεται και με τις... αναθέσεις Τσέπελη - Μαρίας Λυκίδου στην ΔΕΥΑΞ!!!
Τι περίεργη σύμπτωση όμως...
-Τα γεύματα να γίνονται στις ταβέρνες των Κιμμέριων και οι μονώσεις ή οι εκτυπώσεις αφισών και προσκλήσεων να είναι των αδελφών Σιδηρόπουλοι...!
......
*Τι κάνει για όλα αυτά ο Δήμαρχος Ξάνθης; Μετά την «μπόρα» των τελευταίων δικαστηρίων... ξεκουράζεται και ακόμη... ηρεμεί, διότι επί μία εβδομάδα είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν κοιμόταν!
Μέχρι την αθώωσή του βέβαια...
......
*Κατά τα άλλα το ερώτημα που υπάρχει στην κοινή γνώμη παραμένει αμείλικτο...
Μετά την αθώωση του Δημάρχου, η Εισαγγελέας θα καθίσει στο σκαμνί τον πρώην της Διεύθυνσης Υγείας κ. Νεάρχου που έφταιγε τελικώς για τις παραπομπές των... καθαρών και έντιμων της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις λάθος εισηγήσεις της υπηρεσίας;
Ή πλέον επειδή έχει συνταξιοδοτηθεί, όλα αυτά... ξεγράφτηκαν πλέον; Απλώς ρωτάμε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »