*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Απριλίου

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΕΛΙΔΗ

04 Απριλίου


Προσπάθησα πολύ να καταλάβω εδώ και 1 χρόνο ως μέλος και στέλεχος της Ξάνθης, την συνέπεια και την συνέχεια της πολιτικής που ακολουθεί το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από της ιδρύσεως του, αλλά δεν την εννόησα.
Η ελευθερία έκφρασης και ιδεών είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, οι μεθοδεύσεις περιθωριοποίησης που ακολουθούνται με την ανοχή του προεδρεύοντας του κινήματος ,
δεν φέρει την ένωση που τόσο πολύ αναφέρει ο πρόεδρος του Πάνος Καμμένος αλλά την διαίρεση ,με τελικό σκοπό τον έλεγχο και την διαχείριση του κινήματος από μια κάστα κοντινών του ανθρώπων. Δεν θα αναφερθώ για τα σαρδάμ της βουλής γιατί γνωρίζω ότι ξέρει την διαφορά υδατανθράκων από των υδρογονανθράκων, ούτε με θέσεις ευτράπελες και επιπόλαιες που έχει εκφράσει στο παρελθόν, αλλά οι συνεχείς επαφές και φιλίες με απατρίδες μηδενιστές, εχθρούς της θρησκείας μας ,αποδομητές της ιστορίας μας δεν είναι τακτική πολιτικής είναι επιλογή. Το να συνεργαστώ με αυτούς που ως κεντρικό μηχανισμό ,ως ηγετική ομάδα, ιδέες και πρόγραμμα ,στα εθνικά στην παιδεία ,στην λαθρομετανάστευση ,στην τρομοκρατία, κάνουν τον εφιάλτη να μοιάζει Αχιλλέας ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ο καιροσκοπισμός έχει και όρια. ΔΕΝ αγιάζει ο σκοπός τα μέσα.
Συνεπείς στις πολιτικές μου θέσεις τις αντιμνημονιακές και πατριωτικές ,στις αξίες και ιδανικά μου , για τους λόγους που προανέφερα δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αποχωρώ από το προσωποπαγές κόμμα κίνημα του Πάνου Καμμένου.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »