*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ Ο ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ 30χρονος κι όχι 21χρονος, άνεργος κι όχι φοιτητής, συμμετέχων στις πορείες των Αναρχικών ο μουσουλμάνος που ξυλοκόπησαν οι Χρυσαυγήτες στη κεντρική πλατεία!

10 Απριλίου


Επί μέρες η δημοσιογραφία των «ασυρμάτων» και των  «τηλεβόων» προσπαθούσε να μας «πείσει» ότι στη συμπλοκή Αναρχικών και Χρυσαυγητών στην κεντρική πλατεία, το θύμα που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ξυλοκοπήθηκε γιατί ήταν…μουσουλμάνος και περνούσε τυχαία την πλατεία εκείνη την ώρα! Με αποτέλεσμα φυσικά το συλλαλητήριο του Σαββάτου να εμφανιστεί ως…»εμφύλιος» Χριστιανών και μουσουλμάνων!
Μάλιστα στο γεγονός αυτό επέμενε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που αποδείχτηκε περίτρανα ότι ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ασύστολα, αφού μιλώντας για το θύμα δήλωσε στον Κεσίσογλου ότι:
-Ήταν 21χρονος φοιτητής που τον…γνώριζε!
Ποια ήταν όμως η αλήθεια;
-Το θύμα μουσουλμάνος ήταν 30χρονος, άνεργος και στην κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια Ξάνθης για τον εντοπισμό των δραστών, κατέθεσε ότι «επισκέπτονταν συχνά το στέκι των αντιεξουσιατών στην Ξάνθη και συμμετείχε στις πορείες τους»…
Και κουβέντα φυσικά ότι τον έδειραν διότι τον άκουσαν δήθεν να μιλάει στο κινητό του στα…Πομάκικα!
Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τον Ζεϊμπέκ.
-Γιατί ψευδόσουν ασύστολα λέγοντας στον Κεσίσογλου ψέματα που αυτός έσπευσε μάλιστα να «αναπαράγει» από την εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή»;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »