*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαρτίου

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ...»ΣΙΩΠΗ» ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ! ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ

30 Μαρτίου


ΜΑΖΙ ΤΑ ....ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 
& ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
*Σε 5 υποθέσεις είναι κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 ενώπιον του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης. Μάλιστα στις δύο από τις υποθέσεις αυτές, συγκατηγορούμενος μαζί του είναι και ο Χρίστος Πούλιος (ΠΑΣΟΚ) με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και σε μία ο Νίκος Ανταμπούφης (ΣΥΡΙΖΑ)!

ΤΟ μισό...πινάκιο του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 είναι «αφιερωμένο» στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, κατηγορούμενο για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και μάλιστα σε υπόθεση με χρόνο τέλεσης την 18-6-2010, η κατηγορία είναι για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση! 
Το πλέον χαρακτηριστικό των παραπάνω υποθέσεων; Μα το ότι στις δύο υποθέσεις είναι συγκατηγορούμενος του Δημάρχου Ξάνθης και ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ (ΠΑΣΟΚ) Χρίστος Πούλιος και στην μία και ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ανταμπούφης!!!
Στην με αριθμό 15 υπόθεση, το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε στις 2/11/2010 και πλην του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη  Στυλιανίδη είναι κατηγορούμενοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτιάδης Νικόλαος, Μούρκας Χρήστος, Παπασταματίου Γεώργιος, Καλογερής Κρίτων.
Στην με αριθμό 16 υπόθεση, το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε στις 2/11/2010 και πλην του Δημάρχου Ξάνθης είναι κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτιάδης Νικόλαος, Μούρκας Χρήστος και Παπασταματίου Γεώργιος.
Στην με αριθμό 17 υπόθεση, το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε στις 3/2/2011 και για παράβαση καθήκοντος διώκονται πλην του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγκόρτσας Απόστολος, Ανταμπούφης Νικόλαος, Βορίδης Δημήτρης, Μαζαράκης Σπύρος, Μούρκας Χρήστος, Σπυριιδόπουλος Νικόλαος και Φανουράκης Εμμανουήλ.
Στην με αριθμό 18 υπόθεση, το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε στις 27/9/2010, δηλαδή παραμονών εκλογών και πλην του Δημάρχου Ξάνθης, κατηγορούμενοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτιάδης Νικόλαος, Μούρκας Χρήστος, Πούλιος Χρίστος, Παπασταματίου Γεώργιος, Καλογερής Κρίτων και Αγκόρτσας Απόστολος.
Στην με αριθμό 19 υπόθεση, το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε στις 18/6/2010 και πλην του Δημάρχου Ξάνθης είναι κατηγορούμενοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγκόρτσας Απόστολος, Φωτιάδης Νικόλαος, Πούλιος Χρίστος, Παπασταματίου Γιώργος, Μούρκας Χρήστος, Καλογερής Κρίτων και Χατζηαβραμίδης Στυλιανός και η πράξη για την οποία κατηγορούνται είναι, 1.Παράβαση καθήκοντος απλή και κατ΄ εξακολούθηση, 2.Ηθική Αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 
    Φυσικά όλοι οι κατηγορούμενοι είναι...αθώοι μέχρι να τελεστεί αμετάκλητη μια δικαστική απόφαση και να μη βιαστεί κανείς να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα, γιατί μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τις περισσότερες φορές που οι Αυτοδιοικητικοί πήγαιναν κατηγορούμενοι, αθώώνονταν ελείψει δόλου
Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η τάση συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, να συνταυτίζονται πλήρως με την συμπολίτευση, ενώ υπάρχουν ακόμη χειρότερες περιπτώσεις καραμπινάτων και σκανδαλωδών παρανομιών του Δήμου Ξάνθης και των υπηρεσιών του, ως προς την παράνομη λειτουργία συγκεκριμένων μαγαζιών (π.χ η πρώην ταβέρνα ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στην πλατεία Αντίκα) που επί χρόνια (!) λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, μέχρι που το ακίνητο στη συνέχεια μεταπήδησε στην οικογένεια Τσέπελη...!
    Σκάνδαλα που παρ' ότι αποκαλύφθηκαν απο τον τύπο και συγκεκριμένα απο τον "Μαχητή", δεν έτυχαν μέχρι στιγμής δικαστικής διερεύνησης. (π.χ καραμπινάτη πλαστογραφία εγγράφου του Δασαρχείου Ξάνθης απο κορυφαίο στέλεχος του Δήμου Ξάνθης που αποκαλύφθηκε ενώπιον του δικαστηρίου σε υπόθεσης παράνομων εργασιών, καταπάτησης δασικών εκτάσεων κλπ στη Π. Χρύσα).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »