*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Μαρτίου

Ισοδύναμοι και στις νέες δημοσκοπήσεις!

16 Μαρτίου


Ισοδύναμοι και στις νέες δημοσκοπήσεις, εμφανίζονται ΝΔ (Σαμαράς) και Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ). Συγκεκριμένα στην μέτρηση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», από την εταιρεία «Μetrisi» η ΝΔ προηγείται οριακά με 0,3% καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 22,2% έναντι 21,9% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 7,2%, ΚΚΕ με 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δηλώνει πως σε περίπτωση εκλογών θα ψήφιζε άλλο κόμμα.
Αντίθετα και σύμφωνα με την δημοσκόπηση της public issue για τον Σκαϊ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29.5% και προηγείται με μία μονάδα διαφορά από την ΝΔ (28,5%). Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή με 10% και ακολουθούν Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%,  ΠΑΣΟΚ 7,5% ΔΗΜΑΡ 6% ΚΚΕ 5,5%.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »