*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Κατέθεσε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης για την ΣΕΚΑΠ σε Deloitte & Μαράντο!

05 Φεβρουαρίου

 
 ..Ο Πόντιος με την Ελληνική ΨΥΧΗ, ο ΙΒΑΝ ο Τρομερός, πριν αλέκτωρ λαλήσει και γνωρίζοντας πλέον ;όλο το βρώμικο παρασκήνιο που παίζεται γύρω από την ΣΕΚΑΠ τόσο από Τραπεζικούς κύκλους, όσο και στελέχη της εταιρείας, ξαναχτύπησε σήμερα ακαριαία!
-Ξεπερνωντας ακόμη και την προθεσμία των 3-4 εβδομάδων που είχε ζηήσει για να δει λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία...
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές  πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι σήμερα και επίσημα πλέον, ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ κατέθεσε ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ στην Deloitte και τον ειδικό εκκαθαριστή της ATEbank κ.Νικόλαο Μαράντο!
Το ύψος της ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι δεν θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος από το νυν προσωπικό της ΣΕΚΑΠ δεν έγινε γνωστό, όπως φυσικά και της Τουρκικής εταιρείας...!
Λεπτομέρειες σύντομα...
Με το μήνυμα που ξαναστέλνει η ΘΡΑΚΗ τόσο στον Πρωθυπυργό Αντώνη Σαμαρά όσο και στην Κυβέρνηση...
Η ΣΕΚΑΠ είναια η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ελληνικού τσιγάρου της χώρας και πρέπει να μείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Κι όχι ΤΟΥΡΚΙΚΗ!!!! 
......
 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΑΝ Ο...ΤΡΟΜΕΡΟΣ!
Η ΠΟΝΤΙΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιβάν Σαββίδη, προσωπικό φίλο του προέδρου της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον αποκαλούν «βασιλιά του καπνού» στη Ρωσία!!!  Είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές στο Ροστόφ με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών συλλόγων της Ρωσίας και σταθερά, εδώ και πολλά χρόνια μπαίνει στο κλαμπ των 500 πλουσιότερων Ρώσων με επίσημα στοιχεία οικονομικών περιοδικών.
Από απλός εργάτης στο κρατικό καπνεργοστάσιο του Ντον έφτασε να έχει στην ιδιοκτησία του μία από τις σημαντικότερες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο, να έχει θητεία στην ρωσική Δούμα και να είναι συνάμα διδάκτωρ οικονομικών επιστημών! Σύμφωνα με το ρωσικό οικονομικό περιοδικό «Финанс», ο Ιβάν Σαββίδης ήταν προ τριετίας ο 233ος πλουσιότερος Ρώσος με περιουσία 100 εκατομμυρίων δολάρια, σε μία λίστα που τότε ηγούνταν ο Μιχαΐλ Προκχόροφ (ιδιοκτήτης των New Jersey Nets) και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ίδιου περιοδικού που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, η περιουσία του Ιβάν Σαββίδη ανέρχεται στα 310 εκατομμύρια δολάρια, που τον κατατάσσει 306ο πλουσιότερο Ρώσο, ενώ το περιοδικό «Forbes» αποτιμά την περιουσία του στα 9,4 δισ. ρούβλια (περίπου 237 εκ. ευρώ). Ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του είναι η «Agrokom», μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αγροτοβιομηχανικών εκμεταλλεύσεων στην Ρωσία, που συγκεντρώνει πάνω από 10 βιομηχανικές επιχειρήσεις για την παραγωγή και μεταποίηση προϊόντων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της «Agrokom» ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας (τα έσοδα προ φόρων) είναι 502 εκατομμύρια ευρώ!
Η οικογένεια Σαββίδη (από το 2003 έχει μεταβιβάσει το 75% των μετοχών στην σύζυγο του, Κυριακή) έχει το 87,36% των μετοχών της «Donskoy Tabak», που ελέγχει το 4% της παραγωγής τσιγάρων στην Ρωσία, παράγοντας πέρυσι πάνω από 27 δις κομμάτια, σε πάνω από 40 ποικιλίες και φίρμες διαφόρων τιμών. Σε μία χώρα με 43,9 εκατομμύρια καταμετρημένους καπνιστές, το αληθινό best-seller της επιχείρησης είναι η μάρκα «Kiss Superslims», που στήριξε την διαφημιστική της καμπάνια χρησιμοποιώντας εικόνες παιδιών, κάτι που έφερε φοβερές αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και έριξε την δημοτικότητα του Σαββίδη, ενώ μία άλλη πετυχημένη πατέντα είναι τα τσιγάρα sweet dreams με διάφορες πρωτοποριακές γεύσεις και  πακέτα με καρτούν που θυμίζουν έντονα την σειρά «Sex and the city»!
Συνολικά ο Σαββίδης έχει στην δούλεψη του 17.000 εργαζόμενους, δεν έχει αναμειχθεί σε ελληνικές επιχειρήσεις! 
Ωστόσο μετά την εμπλοκή στα του ΠΑΟΚ και το κάλεσμα των ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ, «Ιβάν πάρε την ΣΕΚΑΠ στα χέρια σου...δεν της ταιριάζει η ΤΟΥΡΚΙΚΗ Σημαία», ο ΙΒάν ο...Τρομερός, έκανε χθες την κίνηση-ΜΑΤ απέναντι στα κυκλώματα και τους Τραπεζικούς κύκλους που μεθόδευαν να κάνουν την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ελληνικού τσιγάρο, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!
Η Ποντιάρα με την Ελληνική ψυχή....δήλωσε χθες ΠΑΡΟΝ κι έτοιμος να πάει ψηλά την ΣΕΚΑΠ...
Εμείς ως απλοί Θρακιώτες, απλά περιμένουμε...Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ απάντηση! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »