*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

06 Φεβρουαρίου


*Γέμισε χθες και πάλι δημοτικούς συμβούλους το Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, αλλά και τον Δήμαρχο που πήγε να καταθέσει υπέρ της πρώην Αντιδημάρχου, στη δίκη της Σοφίας Καραγιαννίδου (κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος), με τους υπαλλήλους της πρώην Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών...
Σημειώνω ότι την Σοφία Καραγιαννίδου υπερασπίστηκε ως δικηγόρος ο Θανάσης Ξυνίδης, ενώ από την αντίπερα όχθη ήταν ο δικηγόρος κ.Χατζόπουλος, ενώ κατηγορούμενος ήταν και ο μαέστρος της Χορωδίας κ.Μανώλης με δικηγόρο τον κ.Μαυρομάτη.
...
*Το σημαντικό της χθεσινής δίκης; Μα το ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Καραγιαννίδου όπως και ο Γιώργος Παπασταματίου, ενώ απόν ήταν ο νυν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης.
.......
*Σημειώνω επίσης ότι σήμερα στο Εφετείο Κομοτηνής είναι κατηγορούμενοι ο Δήμαρχος Ξάνθης, 14 δημοτικοί σύμβουλοι, δύο δημοτικοί σύμβουλοι και ο Ηλίας Ταληκριάδης για το σβήσιμο του προστίμου των 3.000 Ευρώ παράνομης αφισοκόλλησης.....
Με μάρτυρες κατηγορίας τους Χρίστο Πούλιο, Θανάση Ξυνίδη κλπ
....
*Χθες επίσης ήταν κατηγορούμενος στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. στη Κομοτηνή ο Θεολόγος Καλαϊτζής για Φοροδιαφυγή και ανακριβή απόδοση ΦΠΑ άνω των 75.000 ευρώ.
......
*Αλλάζω θέμα. Όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει από το βράδυ της Δευτέρας, για  τις 5 Ιουνίου αναβλήθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η συζήτηση για το αρδευτικό της Ξάνθης, εξέλιξη αναμενόμενη, αρκεί βέβαια μέχρι τότε να έχει δημοσιευτεί και το ΦΕΚ που θα αφορά το Σχέδιο Διαχείρισης των Υδάτων της Περιφέρειας και γι’ αυτό θα πρέπει να «τρέξουν» από τώρα οι υπηρεσίες.
........
*Σημειώνεται ότι επί της προσφυγής των Οικολογικών Οργανώσεων που έχουν στην ουσία δημιουργήσει όλη την ιστορία σε βάρος του ΥΠΕΚΑ, του Υπ. Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Πολιτισμού, παρεμβαίνουν στη συζήτηση της 5ης Ιουνίου, η ΠΕ Ξάνθης, η ΕΑΣ Ξάνθης, το ΕΒΕ Ξάνθης και η εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΕ της Καβάλας, ανάδοχος του έργου της κατασκευής της πρώτης φάσης του έργου που έχει σταματήσει.
......
*Ερώτημα της στήλης. Μήπως κάποια από αυτές τις Οικολογικές Οργανώσεις, είναι...συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οπότε έτσι δικαιολογείται και η «διγλωσσία» του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζείμπέκ; Μήπως;
........
*ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ κατάθεσε χθες ο Ιβάν Σαββίδης για την ΣΕΚΑΠ!!! Πριν δηλαδή αλέκτωρ λαλήσει και βλέποντας τα «παιχνίδια» που παίζονται από ορισμένους που θέλουν να ξεπουλήσουν την εταιρεία σε Τουρκικά συμφέροντα!!
-Ο Πόντιος με την μεγάλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ τόπε και το ‘κανε...
-Και τώρα «τρέχουν» και δεν φτάνουν οι κρυπτόμενοι  αρουραίοι...
......
*Σημειώνω φυσικά για μια ακόμη φορά ότι όταν αποκαλύψαμε για το ενδιαφέρον Σαββίδη για την ΣΕΚΑΠ, ο νυν Πρόεδρος κ. Πράτσος πήγε να μας βγάλει και... τρελούς! Τι άλλο θα δούμε...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »