*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Γ. Παυλίδης: Η Διοίκηση Γιαννακίδη έχει τεράστια ανικανότητα!

08 Φεβρουαρίου


Καταπέλτης ήταν χθες ο Γιώργος Παυλίδης στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή», καταγγέλλοντας την καθυστέρηση στην επισκευή και επαναλειτουργία της Γέφυρας του Περιφερειακού αλλά και της γενικότερης πολιτικής του.  
«Γενικότερα η διοίκηση Γιαννακίδη έχει τεράστια ανικανότητα, δεν χωράει συζήτηση. Αυτή η ανικανότητα πλέον διαπιστώνεται από το σύνολο της κοινωνίας και για όλες τις πράξεις που έπρεπε να γίνονται και δεν γίνονται», τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε με έμφαση στα περί «συνεργασίας»...
«Εγώ δεν έχω πληροφόρηση που να λέει ότι επιχειρείται να κατέβει υπερκομματικός Περιφερειάρχης ο Γιαννακίδης. Η πληροφόρησή μου από την Αθήνα είναι ότι δεν θα υπάρξει υπερκομματικός υποψήφιος. Οποιαδήποτε παρασκηνιακή συμφωνία αποτελεί casus beli. Με ανίκανους και αποτυχημένους δεν συνεργαζόμαστε. Το πως εκλέχθηκε ο κ.Γιαννακίδης το λέει εμμέσως ο κ.Ερντογάν. Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιου είδους συμπράξεις. Θέλει το 5% να επιβάλλει την άποψή του μέσα από λογικές διαπραγματεύσεων. Δεν το δεχόμαστε. Τελεία και παύλα!!!»
-Αρκεί να το καταλάβουν αυτό κύριε Παυλίδη και οι κύριοι Ευριπίδης και Γιαννακίδης!!! Αρκεί...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »