*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

13 Φεβρουαρίου


Και σήμερα... TO KAΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ R&B PARTY ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...!
WE PARTY… WE Love RnB... ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ
Το απόλυτο PARTY... στο απόλυτο cafe bar της πόλης @ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ...
Hμέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και πάλι θα γίνει ο χαμός!!!
Super ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΕ ΜΑΣ
....

Στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας A.G.S. Xanthis, το Σαββάτο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13.00 στο κλειστό γήπεδο "Αλέξανδρος Μπαλτατζής" θα διεξαχθεί φιλική συνάντηση συλλόγων Taekwon Do .
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
.....

Στην Ορεστιάδα επιστρέφει ο «Μπακαλόγατος»
Στη Νέα Ορεστιάδα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι παραστάσεις του «Μπακαλόγατου», που ανεβαίνει από το Θεατρικό Εργαστήρι «Διόνυσος». Οι παραστάσεις δίνονται στο θέατρο «Διόνυσος» κάθε Κυριακή και Τετάρτη, στις 9 το βράδυ. Η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη που ερμηνεύει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του έργου, ενώ στη σκηνή εμφανίζονται επίσης 11 ερασιτέχνες ηθοποιοί. Εν τω μεταξύ, από την προσεχή Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι παραστάσεις της παιδικής σκηνής του «Διόνυσου», που θα παρουσιάσει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «το όνειρο του Σκιάχτρου».Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και η νέα, ανοιξιάτικη παραγωγή της θεατρικής ομάδας, που από τον επόμενο μήνα θα παρουσιάζει το «το γλυκό πουλί της νιότης», του Τένεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη και διδασκαλία ρόλων από τον Αντώνη Θεοδωρακόπουλο.
.......
     
Επιτέλους το διαφορετικό!
Με ιδιαίτερο χαρακτήρα…
Σε μοναδικό περιβάλλον.
Με ποιότητα ήχου και μουσικής!!!
Σε μία συνδυαστική περιήγηση 30 ειδών μουσικής.
(Coffees & Drinks Culture )
Θα συζητηθεί…!
Το event που έλειπε από την πόλη!!!!
Κυριακή… μέρα απόλαυσης!
Στην αρχή της παλιάς πόλης (Πλατεία Αντίκα)
Έχουμε πλέον ΤΗΕΜΑ !!!
Από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
…….

Το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Κομοτηνής σε συμπαραγωγή με την Εταιρεία Θεάτρου Ασύμβατο παρουσιάζουν το έργο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Η πρεμιέρα θα δοθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής. Πρωταγωνιστούν Γιώργος Χριστοδούλου και Άννα Μενενάκου. Το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» είναι ένα βραβευμένο θεατρικό έργο του Βρετανού συγγραφέα Γουίλι Ράσελ. Είναι μια παράσταση δύο προσώπων που διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου στο γραφείο ενός καθηγητή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Παραστάσεις θα δοθούν την Τετάρτη 13, την Πέμπτη 14, την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ. Κρατήσεις θέσεων 25310-37770
....

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεργασία με την βραβευμένη Chef Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Το Σεμινάριο μαγειρικής ενηλίκων του μήνα Φεβρουαρίου έχει θέμα: «Μανιταρομαγειρέματα - Ιδιαίτερες συνταγές με μανιτάρια». Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15. Έναρξη σεμιναρίου: 17:15. Mετά τη λήξη του σεμιναρίου θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των εδεσμάτων που θα παρασκευασθούν συνοδεία κρασιού.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »