*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Φεβρουαρίου

Σεμνά & Ταπεινά

06 Φεβρουαρίου


*Ο ένας πίσω από τον άλλον οι Δήμαρχοι της περιοχής μας, κάθονται στο σκαμνί πλέον για σοβαρά ποινικά αδικήματα...
Όπως μαθαίνω λοιπόν, για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση διώκεται ο δήμαρχος του δήμου Τοπείρου Ξάνθης κ. Στέλιος Χατζηευαγγέλου ενώ κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα είναι και ο αδελφός της πρώην Υποψηφίας Δημάρχου Τοπείρου Μαρίας Καραλευθέρη με το χρίσμα της Ν.Δ., Δημήτρης Καραλευθέρης!
-Ο οποίος κατέβασε μάλιστα την σύζυγό του στις δημοτικές εκλογές του 2006 & 2010 με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ!!!
Η δίκη του Δημάρχου Τοπείρου έχει προσδιοριστεί για τις 5 Mαρτίου του 2013. 
.......
*Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κος Χατζηευαγγέλου «ενεργώντας με πρόθεση παρέβη τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει σε άλλον παράνομο όφελος παρά το γεγονός ότι υπήρξε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του υπαλλήλου του δήμου Δημήτρη Καραλευθέρη!
Ο οποίος σημειωτέων, καταδικάστηκε για την αξιόποινη πράξη της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και η απόφαση αν και κοινοποιήθηκε στον δήμαρχο Τοπείρου αυτός δεν προχώρησε στην έκδοση της διαπιστωτικής πράξης.
......
*Σημειώνω ότι ως μάρτυρες κατηγορίας στην παραπάνω υπόθεση θα καταθέτουν δύο μέλη της Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα  οι κύριοι Θωμάς Μίχογλου και Στυλιανός Μωραϊτης, ενώ τον του Δημάρχου Τοπείρου θα υπερασπιστεί  ο κύριος Θανάσης Ξυνίδης που αν δεν κάνω λάθος, είναι και ειδικός σύμβουλός του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »